Tuğçe Baran Cinayeti | Katili arkadaşı çıktı

İzmir Buca ilçesinde dövmecilik yaparaka hayatını kazanan 22 yaşındaki genç kızın katil zanlısı en yakın arkadaşı Emre K. çıktı.

30 Eylül 2019 Pazartesi 16:18
Tuğçe Baran Cinayeti | Katili arkadaşı çıktı






Tuğçe Baran Cinayeti | Katili arkadaşı çıktı



Tugçe Baran cinayeti, 24 saat geçmeden aydınlatıldı. Yalnız yaşadığı evinde başından silahla ağır yaralı olarak bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Tuğçe Baran'ın katil zanlısı bugün yakalandı. Buca polisinin 150 güvenlik kamerasını tarayarak ulaştığı katil zanlısı, emniyetteki ilk sorgusunda suçunu kabul etti..

İKİSİ DE SİLAHLARA MERAKLI

Sosyal medyada ve yakın çevresinde silahlara meraklı bir kişiliğe sahip Tuğçe Baran'ın, yakın arkadaşı Emre K, verdiği ilk ifadesinde "Evde silahla şakalaşırken bir anda ateş aldı. Korkudan kaçtım" dediği öğrenildi. Emre K.'nin polise verdiği ifadede, Tuğçe Baran'ı tabancayla şaka yapmak isterken, yanlışlıkla vurduğunu kabul etti. 

İzmir'in Buca ilçesindeki Kuruçeşme Mahallesi'nden dün öğle saatlerinde, Tuğçe Baran'ın (22) evinden silah sesini duyan ve kısa süre sonra bir kişinin kaçtığını gören mahalle sakinleri, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, eve girdiklerinde Baran'ı başından vurulmuş halde buldu.


BAŞINDAN VURULDU KURTARILAMADI

Yaralandığı evde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansa alınan Baran, Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakıma götürüler Tuğçe Baran, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tuğçe Baran'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

POLİS MOBESE KAMERALARINI İZLEDİ

Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Çevredekilerin silah sesinin ardından bir kişinin evden kaçarak uzaklaştığı bilgisi üzerine polis şüphelinin belirlenip yakalanması için evin yakınında bulunan güvenlik ve MOBESE kameralarını da incelemeye aldı.

"ŞAKA YAPARKEN YANLIŞLIKLA VURDUM"

Kaçan kişinin, genç kızın arkadaşı Emre K. olduğu belirlendi ve saklandığı evde yakalandı. Gözaltına alınan Emre K.'nın, polise verdiği ilk ifadede, "Tabancayla şaka yapmak isterken yanlışlıkla vurdum. Tuğçe'yle aramızda hiçbir sorun yoktu" dediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

SAVCILIK O GÖRÜNTÜLERİ İNCELİYOR

Tuğçe Baran'ın sosyal medyada yayınlanan silahlarla eteş ederken çekilmiş görüntüleri de savcılık tarafından incelenmeye alındı. Talihsiz genç kıza ateş etmesini öğreten kişinin de Emre K. olduğu iddia ediliyor.

Son Güncelleme: 30.09.2019 16:25
Anahtar Kelimeler:
Tuğçe Baran Cinayeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuba 2019-09-30 19:47:08

Bana kim asik

Misafir Avatar
beray 2019-09-30 22:11:54 @Tuba

tuba selam nasılsın

Beğenmedim! (0)
Avatar
Tuba 2019-09-30 19:47:27

Bana kim aşik bana

Avatar
Tuğçe barann 2019-09-30 18:35:40

Emre k 25.yil yatarsın

Avatar
Tuba 2019-09-30 19:46:53

Avatar
bucalı hakan 2019-09-30 22:16:31

tanımıyordum ama çok tanıyan vardı, yazık olmuş. emre denilen şerefsiz şakalaşırken vurduk diyormuş, bu nasıl şakalaşma ya o saatte bir kadın bir erkek silahla şaka mı olur kimi kandırıyorsun sen

Avatar
Bahadır 2019-10-02 07:39:31

Bana asik olan yazsin

Avatar
Bahadır senicak 2019-10-02 07:39:57

Bana asik olan yazsın bekliyorum