Tuğçe Baran'ın ölümü | Cinayet mi? İntihar mı?

Buca'da tek başına yaşadığı evde başından silahla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Tuğçe Baran kurtarılamadı. Buca ve çevresinde dövmecilik yapan Baran'ın ölümü savcılık tarafından soruşturuluyor.

29 Eylül 2019 Pazar 22:14
Tuğçe Baran'ın ölümü | Cinayet mi? İntihar mı?







Tuğçe Baran'ın ölümü | Cinayet mi? İntihar mı?

Tuğçe Baran adlı genç kadın İzmir Buca'da tek başına yaşadığı evinde başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Tuğçe Baran ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

YENİ HABER TUĞÇE BARAN CİNAYETİ KATİLİ YAKALANDI YENİ HABER


Son dakika buca, İzmir'de dövmecilik yaparak hayatını kazanan Tuğçe Baran, Buca'da yalnız yaşadığı evinde tabancayla vuruldu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Olay, öğle saatlerinde, Kuruçeşme Mahallesi 202/5 Sokak'ta meydana geldi. Apartman dairesinden silah sesi duyan mahalle sakinleri, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese giden ve içeri giren polis ekipleri, evde yalnız yaşayan Tuğçe Baran'ı başından silahla vurulmuş olarak ağır yaralı buldu. 

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tuğçe Baran, ambulansla Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Tuğçe Baran doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı. Tuğçe Baran'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis ekipleri, Tuğçe Baran'ın intihar etmiş olabileceği ihtimalini değerlendirirken, görgü tanıklarının ifadesi üzerine sokaktaki güvenlik kameralarının kayıtları incelemeye alındı. İhbar saatine yakın zamanda Tuğçe B.'nin oturduğu apartmandan koşarak, birinin çıktığının belirlenmesi üzerine polis, bu kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

BUCA TUĞÇE BARAN CİNAYETİ

Çevre sakinleri, olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet ekiplerine, silah seslerinin ardından apartmandan birinin koşarak uzaklaştığı bilgisini paylaştı. Ekipler, bu iddianın ardından bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekiplerin olayla ilgili araştırması sürüyor.

ÖLÜMÜ ŞOK ETKİSİ YARATTI

Dövmecilik yaptığı belirtilen Tuğçe Baran'ın ölümü, arkadaşlarında şok etkisi yaratırken Baran'ın daha önce Buca Anadolu Lisesi ve Katip Çelebi Üniversitesi'nde eğitim gördüğü belirtildi.

Son Güncelleme: 30.09.2019 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hakan bucalı 2019-09-30 22:29:04

Allah rahmet eylesin sevenlerine başsağlığı güzel kızmış bu başına sıkan katile en ağır cezalar verilmeli bir de silah kullanan bir kızmış silahta emniyetin ne demek olduğunu bilen biri silahla şaka yapmaz.

Avatar
yağmur tokmak 2020-11-01 20:41:54

gerçekten üzüldüm alah rahmet evlesin kızınada üzüldüm ortada kaldı kızı annesiz kaldı çocuğu tuğçe ablamı öpüyorum ölümü nasıl oldu acaba keşke ölmeseydin onu görürdüm sarılyırdım onuda kızınıda öpüyorum onu çok seviyorum bizim yorumlarımızın görwe bilirdi ama öldü çok üzüldüm gercekten