Tunceli'de PKK'lılar askeri helikoptere ateş açtı (2)

VALİLİK AÇIKLAMASI Tunceli Valiliği, Gökçek Jandarma Karakolu'na PKK'lıların ateş açmasıyla ilgili yaptığı açıklamada her hangi bir zayiatın meydana gelmediğini belirtti. Açıklamada, şöyle denildi: "Bölücü terör örgütü...

06 Ağustos 2015 Perşembe 14:59
Tunceli'de PKK'lılar askeri helikoptere ateş açtı (2)






VALİLİK AÇIKLAMASI
Tunceli Valiliği, Gökçek Jandarma Karakolu'na PKK'lıların ateş açmasıyla ilgili yaptığı açıklamada her hangi bir zayiatın meydana gelmediğini belirtti. Açıklamada, şöyle denildi:
"Bölücü terör örgütü mensupları tarafından 06 Ağustos 2015 günü saat 08.00 sıralarında ilimiz merkeze bağlı Gökçek Jandarma Karakolu'na personel ve malzeme taşıyan helikoptere uzak mesafeden taciz ateşinde bulunulmuş, taciz ateşine karşı güvenlik güçlerince anında karşılık verilmiş olup, olayda herhangi bir zayiat meydana gelmemiştir."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.