Türk Bayrağı'nı indirip çöpe atan kadın yakalandı

Merkez Seyhan ilçesinde, av bayisinin önünde asılı Türk Bayrağını indirerek çöpe atan kadın polis ekipleri tarafından yakalandı. Kadın ilk ifadesinde bayrağı 'Neşeli olduğum için indirdim' dedi.

13 Temmuz 2021 Salı 09:31
Türk Bayrağı'nı indirip çöpe atan kadın yakalandı






Türk Bayrağı'nı indirip çöpe atan kadın yakalandı


Türk Bayrağını asılı olduğu yerden indirerek çöpe atan densiz kadın yakalandı. İlk ifadesinde 'Neşeli olduğum için indirdim' diyerek kendini savunan kadın savcılığa gönderildi.


Adana'da iş yerine asılı Türk Bayrağı'nı koparıp çöpe atması güvenlik kamerasına yansıyan kadın, polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan kadın gazetecilerin bayrağını neden attınız sorusuna,” Çok keyifliydim, çok neşeliydim o yüzden attım” dedi
Olayı haber alan polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak eşkalini belirlediği kadını yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, olayın şüphelisi M.D'yi kaldığı adresi tespit ederek yakaladı.

Gözaltına alınan kadın, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. M.D, gazetecilerin bayrağını neden attınız sorusuna, ”Çok keyifliydim, çok neşeliydim o yüzden attım. Çok keyifliydim napayım, başka bir sıkıntım yoktu çünkü” cevabını vererek kendisini savundu.


İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülere göre, kadın bayrağı asılı olduğu yerden kopardıktan sonra çöp kutusuna atıp bölgeden uzaklaşıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.