Ünivetsiteli Zülal Tütüncü'yü barda tanıştığı adam kılıçla öldürdü

İzmir'de üniversiteli genç bir kız, barda tanıştığı adamın evinde uğradığı kılıçlı saldırıda vahşice öldürüldüğü ortaya çıktı. Kılıçlı katil Günhan Öztürk adlı zanlı polis tarafından parkta otururken bulundu.

19 Aralık 2017 Salı 08:37
Ünivetsiteli Zülal Tütüncü'yü barda tanıştığı adam kılıçla öldürdü






Ünivetsiteli Zülal Tütüncü'yü, barda tanıştığı adam kılıçla öldürdü


Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencisi Zülal Tütüncü Bornova'da bir barda tanıştığı yine üniversite öğrenci tarafından kılıçla katledilerek öldürüldü.

İzmir’de üniversiteli Günhan Öztürk gece barda tanışıp evine götürdüğü 21 yaşındaki Ege Üniversitesi öğrencisi Zülal Tütüncü'yü kılıçla katletti. Polisi arayarak kendini ihbar eden Günhan Öztürk bir parkta otururken yakalandı

BARDA ALKOL ALDILAR

İki üniversitelinin barda başlayan gece eğlencesi, kanlı bitti. Olay İzmir Bornova’da meydana geldi. İddiaya göre, özel bir üniversitede Grafik Tasarım Bölümü’nde okuyan 26 yaşındaki Günhan Öztürk, gece eğlenmek için gittiği barda Ege Üniversite Edebiyat Fakültesi öğrencisi 21 yaşındaki Zülal Tütüncü ile tanıştı. Barda birlikte alkol alan iki genç, daha sonra eğlenceye Günhan Öztürk’nün evinde devam etti.

Ancak bir süre sonra ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmanın ardından Günhan Öztürk, evdeki küçük bir kılıçla Zülal T.’yi boğazı ve omzundan ağır yaraladı. Aşırı kan kaybeden genç kız olay yerinde hayatını kaybetti. Günhan Öztürk kısa süre sonra polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi.

POLİS PARKTA BULDU

Edinilen bilgiye  göre ihbar üzerine belirtilen adrese giden Bornova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro ekipleri, evin yatak odasında Zülal Tütüncü’nün cansız bedenini buldu. Ancak kendini ihbar eden Günhan Ö. evde yoktu. Bina yakınlarında araştırma yapan polis, Günhan Öztürk’ü bir parkta buldu. Gözaltına alınan Günhan Öztürk’ün ailesinin de aynı apartmandaki bir dairede yaşadığı, ancak olay günü şehir dışında bulundukları anlaşıldı.

8 SAAT ÖNCE TANIŞMIŞLAR

İzmir'de bir vakıf üniversitesinin Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünde öğrenim gören Günhan Öztürk (26), önceki akşam bir barda Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Zülal Tütüncü (21) ile tanıştı. Birlikte alkol alıp eğlenen iki genç, ardından Günhan Öztürk'ün Bornova'daki evine giderek burada da alkol almaya devam etti. Ancak sabaha karşı aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, Günhan Öztürk eline geçirdiği bıçakla genç kızı boğazından bıçaklayarak öldürdü. Ardından 155 Polis İmdat hattını arayan Öztürk, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek adresi bildirdi. Hemen eve giden polisler, kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla içeriye girdiklerinde Zülal Tütüncü'nün çıplak cesedini yatakta buldu. Çevrede yapılan araştırmada evin yakınında yakalanan Öztürk gözaltına alındı.

Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi arkadaşı Zülal Tütüncü'yü (21) evinde boynundan bıçaklayarak öldüren, özel bir üniversitede, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü'nde okuyan Günhan Öztürk (26), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KARABAĞLAR'DA KADIN CİNAYETİ

Bu arada İzmir'de ikinci cinayet haberi Karabağlar'dan geldi. İzmir'in Karabağlar ilçesinde, iddialara göre sevgilisi tarafından bıçaklanan bir kadın, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Olay, dün akşam 19.30 sıralarında Vatan Mahallesi 9084. Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 40 yaşındaki Funda Turan sevgilisi olduğu iddia edilen 29 yaşındaki T.M. ile henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı sözlü olarak tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce cinnet getiren T.M., Turan'a bıçakla saldırdı. Vücuduna bir bıçak darbesi alan talihsiz kadın, ağır yaralandı. Kavga seslerini duyan mahalle sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine söz konusu adrese intikal eden ekipler, Turan'ı yerde kanlar içerisinde yatarken buldu. Polisin durumu bildirmesi üzerine eve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Turan, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Turan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Turan'ın öldüğünü duyan yakınları ise hastanede sinir krizi geçirdi. Talihsiz kadının cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, Turan'ı bıçaklayarak kaçan zanlı T.M. polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan T.M. sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı

Son Güncelleme: 19.12.2017 19:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.