Ünlü iş insanına cinsel saldırı ve tehdit
Türkiye genelinde kadınlar İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmenin acısıyla baş başa bırakıldı. Kadınlara yönelik yönelik her gün şiddet ve taciz haberlerine bir yenisi daha eklendi.
Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, iş insanı L.B., İ.B. adlı erkek ile sevgili olup birlikte yaşamaya başladı. Bu süre zarfında İ.B. adlı erkek, L.B.'ye boşanma aşamasında olduğunu söyledi. L.B., İ.B.’nin halen evli olduğunu ve çocuğunun bulunduğunu öğrendi.
ŞİDDET VE TEHDİT
İ.B. adlı erkeğin, barışma teklifini reddeden L.B.'yi şiddet ve cinsel saldırıya maruz bıraktığı iddia edildi. İ.B. adlı erkeğin, L.B.’ye, "Seni sokakta öldürtmem bir dakikamı almaz, Seni bitiririm, hapisten korkmuyorum" diye tehditler savurduğu da ileri sürüldü.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
L.B. adlı kadın, olayın ardından savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.