Valilik binasının yakınında bombalı araç

PKK'lı teröristler Muş valilik binasına 200 metre mesafede 1 tonluk bombalı aracı bırakarak kaçtı. Polis Muş'ta geniş güvenlik önlemleri aldı.

07 Haziran 2016 Salı 16:06
Valilik binasının yakınında bombalı araç







Valilik binasının yakınında bombalı araç


Son Dakika Muş, Terör örgütü PKK'nın Muş'ta canlı bomba salırısı polis istihbaratının takibi sonucu son anda önlendi. Bir ton patlayıcı yüklü araç Muş valiliği yakınlarına terk edildi. Aracı bırakıp kaçan PKK'lı teröristin yakalanması için geniş çaplı önlem alandı. Muş'ta İstasyon caddesinde Valilik binasına 200 metre uzaklıktaki bir ara sokakta park halinde bomba yüklü araç bulundu.

Muş'ta içerisinde yaklaşık bir ton patlayıcı bulunan minibüs ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İstasyon Caddesi'ndeki valilik konağı yakınına bırakılan minibüste şüphe üzerine yapılan incelemede patlayıcı tespit edildi.

Çevrede önlem alan güvenlik güçleri, yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanlarınca yapılan incelemede, araçta yaklaşık bir ton patlayıcı, ikişer tüp ve çuval içinde gübre bulundu.

Aracın, incelemenin ardından güvenli bir bölgeye taşınarak imha edileceği öğrenildi.
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Muş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.