Van'da polis aracına bir günde ikinci bombalı saldırı

Teröristler Van'da bombalı saldırılarını yoğunlaştırıyor. Bir günde ikinci kez bombalı saldırının düzenlediği Van'da polisin aldığı yoğun önlemler sürüyor.

10 Mayıs 2016 Salı 23:56
Van'da polis aracına bir günde ikinci bombalı saldırı






Van'da polis aracına bir günde ikinci bombalı saldırı

Son Dakika Van, Teröristler Van'da bombalı saldırılarını yoğunlaştırıyor. Bir günde ikinci kez bombalı saldırının düzenlediği Van'da polisin aldığı yoğun önlemler sürüyor.

Van'ın İpekyolu ilçesi'nde PKK'lılar yola tuzakladığı el yapımı patlayıcıyı polis aracının geçişi sırasında patlattı. Saldırıda ölen yada yaralanan olmazken, bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

İpekyolu ilçesi Bostaniçi mahallesinde saat 22.30 sıralarında PKK'lı teröristler, yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, polis aracının geçişi sırasında infilat ettirdi.

Polis aracının geçişinden hemen sonra meydana gelen potlamada can kaybı ve yaralanan olmadı. Bölgeye sevk edilen çok sayıda zırhlı polis aracı mahallelerde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Operasyona polis helikopteri de havadan destek veriyor.  Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.