Vize'de feci kaza | TIR otomobil ile çarpıştı, 3 ölü var

Kırklareli'nin Vize ilçesi yakınlarında meydana gelen feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada vefat edenler arasında Vize Sosyal Hizmetler Müdürü Erdoğan Çanakçı da bulunuyor.

17 Şubat 2022 Perşembe 18:32
Vize'de feci kaza | TIR otomobil ile çarpıştı, 3 ölü var






Vize'de feci kaza | TIR otomobil ile çarpıştı, 3 ölü var

Kemal Kaçmaz - KIRKLARELİ

Kırklareli Vize ilçesinde meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada can verenler arasında Vize Sosyal Hizmetler Müdürü Erdoğan Çanakçı ile aynı kurumda sosyolog olarak çalışan  Melek Kadayıfçı da bulunuyor.

Kırklareli Vize ilçesinde meydana gelen kazada, Mert Kadayıfçı (29) idaresindeki 39 TM 465 plakalı otomobil ile B.U'nun (43) kullandığı 34 NK 3624 plakalı TIR, Sergen Köyü yakınlarında çarpıştı. Kazanın haber alınmasının ardından olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Otomobil sürücüsü Mert Kadayıfçı ile yanındaki eşi Melek Kadayıfçı (26) ve Erdoğan Çanakçı'nın (59) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Cenazeler Vize Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Hayatını kaybedenlerden Erdoğan Çanakçı'nın Vize Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü, Melek Kadayıfçı'nın ise Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünde sosyolog olduğu öğrenildi.

Son Güncelleme: 17.02.2022 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.