Yalçın Gümüşsoy'un ölümü | Jet ski kazasında can verdi

Aslen Kırıkkale doğumlu ve akaryakıt istasyonu sahibi olan İş insanı Yalçın Gümüşsoy jet ski kazasında hayatını kaybetti

17 Haziran 2023 Cumartesi 07:58
Yalçın Gümüşsoy'un ölümü | Jet ski kazasında can verdi






Yalçın Gümüşsoy'un ölümü | Jet ski kazasında can verdi


Muğla'nın Dalaman ilçesinde tatil yapan iş insanı Yalçın Gümüşsoy, kullandığı jet skinin bir teknenin halatına takılarak devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.


Dalaman'ın Hamam Koyu'nda, 15 Haziran günü akşam saatlerinde; iş insanı Yalçın Gümüşsoy yönetimindeki jet ski, kontrolden çıkarak bir teknenin halatına takılarak devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan kontrolde Yalçın Gümüşsoy'un yaşamını yitirdiği belirlendi.

Gümüşsoy'un cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DOĞDUĞU KÖYDE TOPRAĞA VERİLDİ

Otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan iş insanı Yalçın Gümüşsoy'un cenazesi, memleketi Kırıkkale'nin Ahılı köyünde toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
ölümüCinayeti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.