Yalova'da vahşi cinayet: 12 yaşındaki kız tecavüz edilerek öldürüldü

Dayısının oğlu tarafından tecavüze uğrayan 12 yaşındaki kız çocuğu vahşice katledildi. Yalova'daki korkunç cinayetin zanlısı olay yerine geri dönünce yakalandı.

24 Haziran 2016 Cuma 23:46
Yalova'da vahşi cinayet: 12 yaşındaki kız tecavüz edilerek öldürüldü






Yalova'da vahşi cinayet: 12 yaşındaki kız tecavüz edilerek öldürüldü

Gizem Ekici, henüz 12 yaşında, Dayısının oğlu tarafından evinde tecavüze uğradı sonra vahşice katledildi. Cinayet zanlısı kanlı elbiselerini değiştirdikten sonra olay yerine geri dönünce yakalandı.

Yalova'nın Seyrantepe Mahallesi’nde 12 yaşındaki Gizem Ekici evinde bıçaklanarak öldürüldü. Talihsiz Gizem'in cesedi, hastanede muayene olduktan sonra eve dönen babası tarafından bulundu.

Yalova’nın Seyrantepe Mahallesi İkinci Sokak’ta oturan işçi emeklisi Arif Ekici bu sabah muuayene olmak için hastaneye giderken, temizlik görevlisi olarak çalışan 7 çocuk annesi eşi ise işe gitti. Öğlen saatlerinde eve dönen Arif Ekici, kızı Gizem'i evdeki koltuğun arkasında göğsünden bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu.

Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen polis evde detaylı incelemelerde bulundu. 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6’ıncı sınıf öğrencisi Gizem Ekici’nin cesedi, Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Gizem'in intihar etme ihtimalini de değerlendiren polis, "Konuyu çok yönlü olarak araştırıyoruz. Şu ana kadar her hangi bir gözaltı yok. Başka açıklama yapmak istemiyoruz" dedi.

DAYISININ OĞLU TUTUKLANDI

Yalova'da 12 yaşındaki Gizem Ekici'nin evinde ölü olarak bulunması olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan Engin Aydın, jandarmadaki işlemlerinin ardından Yalova Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf ettiği belirtilen Engin Aydın, tutuklanarak cezaevine kondu.

Komşuları tarafından en son eve giren kişi olarak görülen Engin Aydın’nın, kuzeni Gizem'e tecavüz edip öldürdükten sonra eve gidip üzerini değiştirdiği, yeniden olay yerine geldiği bildirildi.

 
Son Güncelleme: 25.06.2016 20:14
Anahtar Kelimeler:
Gizem Ekici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.