Yerde yatan yaralının cep telefonunu çaldı

Utanç verici olay Aydın Nazilli'de meydana geldi. Yerde yatan yaralı gencin yanına yardım etme bahanesiyle gelen zanlı, yaralının cep telefonunu çaldı.

07 Aralık 2018 Cuma 10:24
Yerde yatan yaralının cep telefonunu çaldı






Yerde yatan yaralının cep telefonunu çaldı


Kaza yapan gencin cep telefonunu çalarak kaçan zanlı polis tarafından aranıyor. Aydın'ın Nazilli ilçesinde trafik kazasında yaralanan 21 yaşındaki Osman Başar yerde yatarken, yardım etme bahanesiyle yanına gelen kişi cep telefonunu çaldı.


Kaza, dün akşam saatlerinde Ordu Caddesi Şehit Bülent Taşkıran Bulvarı'nda meydana geldi. Osman Başar yönetimindeki motosiklet, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobile yandan çarptı. Kazada, Osman Başar hafif yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Başar yerde yatarken, iddiaya göre yardım amacıyla yanına gelen bir kişi, cep telefonunu çaldı. Gelen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan Başar, tedavisinin ardından polis merkezine giderek telefonunu çalan kişiden şikayetçi oldu.

"YAZIKLAR OLSUN"

Osman Başar'ın annesi Çiğdem Başar, "Bu nasıl bir şey anlamak mümkün değil, yerde bir genç yaralı olarak yatıyor, birisi de yardım bahanesi ile telefon çalıyor. Olamaz böyle bir şey. Bunu yapan insan olamaz, yazıklar olsun" diye tepki gösterdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.