Yeşim hostes, annesini bıçakla ağır yaraladı

Bir dönem hosteslik yapan, geçirdiği psikolojik sorunlar yüzünden mesleğini bırakan genç kadın 60 yaşındaki annesini bıçakla ağır yaraladı.

13 Nisan 2019 Cumartesi 12:49
Yeşim hostes, annesini bıçakla ağır yaraladı






Yeşim hostes, annesini bıçakla ağır yaraladı


Hostes Yeşim B, adlı genç kadın annesi ile arasında geçen tartışmanın ardından elini kana buladı. İzmir'in Kirazlı ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen eski hostes Yeşim B. (38),tartıştığı annesi Emine B.'yi (60) karnından bıçaklayarak, yaraladı. Emine B.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi..

İzmir'in Kirazlı ilçesinde, daha önce hosteslik yapan, ancak psikolojik sorunları nedeniyle işini bırakmak zorunda kaldığı öğrenilen Yeşim B., bugün saat 11.00 sıralarında, Yenimahalle Mahallesi Öğretmenler Sitesi'ndeki evlerinde, annesi Emine B. ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Yeşim B., mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile annesini karnının 3 yerinden yaraladı.

TEDAVİYE ALINDI, DURUMU CİDDİ

Edinilen bilgilere göre gürültüleri duyan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Yeşim B.'yi gözaltına alırken, kanlar içinde yerde yatan annesi Emine B. ise çağrılan ambulansla Kiraz Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Emine B.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
Hostes
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.