Yol kesen sürücü hamile kadının bulunduğu araca saldırdı

Trafik magandası İstanbul Küçükçekmece D-100'de yol kesti. İçinde, hamile kadının bulunduğu arabayı yumruklayan maganda daha sonra kaçtı

17 Temmuz 2023 Pazartesi 12:15
Yol kesen sürücü hamile kadının bulunduğu araca saldırdı






Yol kesen sürücü hamile kadının bulunduğu araca saldırdı


Küçükçekmece'de D-100 Karayolu'nda içerisinde hamile kadının olduğu otomobilin önünü keserek durduran kişi camları yumrukladı. Otomobilin içinde bulunanların yaşadığı korku dolu anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Küçükçekmece D-100 Karayolu Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki iki otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı. Tartışma sonrası sürücülerden biri diğer sürücü Orhan Bal'ın kullandığı otomobile doğru trafiği tehlikeye atacak manevralar yaptı. Şüpheli, ardından da tartıştığı Orhan Bal'ın otomobilinin önüne kırarak durdu. Aracından inen şüpheli, diğer sürücünün otomobilinin camına vurup kapısını açmaya çalıştı. Otomobil içinde bulunan sürücünün hamile eşi ve akrabaları da olan biteni korku içinde izledi. Otomobile yumrular atan şüpheli bir süre sonra aracına giderek yoluna devam etti. Yaşanan korku dolu anları sürücü Orhan Bal, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.,

YENİDEN GÖZALTI KARARI

Oğulcan A., görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından karakola giderek teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Oğulcan A. savcılık kararıyla tekrar gözaltına alındı. 

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Küçükçekmece D-100 Karayolu Avcılar istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeki iki otomobil sürücüsü arasında yol verme meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sonrası Oğulcan A. aracıyla Orhan Bal'ın kullandığı otomobilin önünü kesti. Aracından inen Oğulcan A., diğer sürücü Orhan Bal'ın otomobilinin camına vurup kapısını açmaya çalıştı. Otomobil içinde bulunan Bal'ın hamile eşi ve akrabaları da olan biteni korku içinde izledi. Otomobile yumruklar atan Oğulcan A. bir süre sonra aracına giderek yoluna devam etti. Yaşanan korku dolu anları sürücü Orhan Bal, cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntüledi. 

SAVCILIK GÖZALTI TALİMATI VERDİ 

Olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine dün akşam saat 22.00'da Oğulcan A. Polis karakoluna giderek olayı gerçekleştiren kişi olduğunu belirtmesi üzerine gözaltına alındı. Olayla ilgili taraflar birbirlerinden karşılıklı şikayetçi oldu. Orhan Bal ve Oğulcan A. Hakkında "Mala zarar verme" ve "Tehdit" suçlarından işlem yapıldı. İşlemlerinin ardından iki tarafta serbest bırakıldı. Bugün ise savcılık Oğulcan A. Hakkında tekrar gözaltı talimatı verdi.

Son Güncelleme: 17.07.2023 20:36
Anahtar Kelimeler:
Maganda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.