Yolda kanlı pusu; Adana'da hareket halindeki otomobili taradıladr

Adana'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, takip ettikleri bir hafif ticari aracı seyir halindeyken Kalaşnikof silah ve tabancayla taradı. Otomobildeki Uğur Polat hayatını kaybetti.

12 Nisan 2016 Salı 02:10
Yolda kanlı pusu; Adana'da hareket halindeki otomobili taradıladr






Yolda kanlı pusu; Adana'da hareket halindeki otomobili taradıladr


Adana'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, takip ettikleri bir hafif ticari aracı seyir halindeyken Kalaşnikof marka otomatik piyade tüfeği ve tabancayla taradı. Otomobildeki Uğur Polat hayatını kaybederken, Abdulselam Saygılı ise ağır yaralandı.

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 CUP 77 plakalı hafif ticari aracı Yaşar Doğu Caddesi'nde ilerlediği sırada, plakası ve içinde kimin bulunmadığı bilinmeyen bir otomobil takip etmeye başladı.

Otomobildeki kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Kalaşnikof marka otomatik piyade tüfeği ve tabancayla takip ettikleri hafif ticari aracı taradı. Hafif ticari araçta kurşunların isabet ettiği Uğur Polat ve Abdulselam Saygılı ağır yaralı bir şekilde araçtan inerek saklanacak yer aramaya çalışırken, zanlılar ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık görevlileri, Saygılı'yı araca yakın bir noktada, Polat'ı ise araçtan yaklaşık 50 metre uzaktaki 2243 Sokak'ta yere yığılmış bir şekilde buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Polat'ın öldüğü belirlenirken, ağır yaralanan Saygılı ise ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polat'ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Hastanade ameliyata alınan Saygılı'nın ise durumum ciddi olduğu belirtildi.

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede, çok sayıda boş kovan ve mermi çekirdiği bulundu. Zanlıları yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.