Yusuf Büyükaşık cinayeti, fabrikasının yanında cesedi bulundu

Zeytinyağı fabrikatörü Yusuf Büyükaşık sahibi olduğu işletmenin önünde korkunç bir cinayete kurban gitti.. Bir süredir kayıp olan iş adamının boynu kesilerek ve başı taşla ezilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

02 Mayıs 2019 Perşembe 10:02
Yusuf Büyükaşık cinayeti, fabrikasının yanında cesedi bulundu






Yusuf Büyükaşık cinayeti, fabrikasının yanında cesedi bulundu


Manisa Kırkağaç güne vahşi bir cinayet haberiyle girdi. Başına taşla vurularak ve boynundan kesilerek öldürülen iş adamı Yusuf Büyükaşık'ın cesedi, inceleme yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Büyükaşık'ın yakınları iş adamından bir süredir haber alamadıklarını söyledi. 

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Yusuf Büyükaşık, sahibi olduğu zeytinyağı fabrikası yakınında ölü bulundu. Yapılan incelemede, Büyükaşık'ın boynunda kesik olduğu, başına da taşla vurulduğu tespit edildi. Cesedin yakınında da kanlı bir halı bulundu. Büyükaşık'ın başka bir yerde öldürüldükten sonra olay yerine getirildiği ihtimali üzerinde duruluyor

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde Yusuf Büyükaşık (60),sahibi olduğu zeytinyağı fabrikası yakınında ölü bulundu.

Kırkağaç'ta Yusuf Büyükaşık'tan bir süredir haber alamayan yakınları, sahibi olduğu Gelenbe Mahallesi'ndeki zeytinyağı fabrikasına gitti. Yakınları, fabrika yakınında Büyükaşık'ın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede, Büyükaşık'ın boynunda kesik olduğu ve başına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi. Cesedin yakınında da kanlı bir halı bulundu.

Büyükaşık'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Büyükaşık'ın başka bir yerde öldürüldükten sonra olay yerine getirildiği ihtimali üzerinde duran jandarma, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.