Zeynep Şenpınar cinayeti | Milli boksor sevgilisi hunharca katletti

Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgilir Fakültesi Öğretmenlik Bölümü mezunu Zeynep Şenpınar, boksör olduğu öğrenilen sevgilisi Selih Ahmet Kemaloğlu adlı zanlı tarafından hunharca katledildi.

24 Mayıs 2020 Pazar 16:21
Zeynep Şenpınar cinayeti | Milli boksor sevgilisi hunharca katletti






Zeynep Şenpınar cinayeti | Milli boksor sevgilisi hunharca katletti

Türkiye, Ramazan Bayramı'nın ilk gününe Muğla'dan gelen kadın cinayeti haberiyle girdi. 
Muğla'da milli boksör olduğu öğrenilen Selim Ahmet Kemaloğlu (26), göğsünden ekmek bıçağı ile bıçaklayıp darp ettiği aynı evde yaşadığı kız arkadaşı Zeynep Şenpınar'ı (25) öldürdü. Bıçakla kendine de zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu gözaltına alınırken tedavisi için polis gözetiminde hastaneye kaldırıldı, Katil Kemaloğlu, ile bir aylık arkadaşlığının ardından öldürülen Zeynep Şenpınar memleketi Kahramanmaraş'ta toprağa verildi.

Korkunç olay, bu sabah saatlerinde meydana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü'nden geçen yıl mezun olan Zeynep Şenpınar ve erkek arkadaşı Selim Ahmet Kemaloğlu arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Edinilen bilgilere göre, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Selim Ahmet K., mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla kız arkadaşı Şenpınar'ı göğsünden bıçakladıktan sonra darp etti.

Selim Ahmet K., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak ihbarda bulundu. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Şenpınar'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Kendine bıçakla zarar veren Selim Ahmet Kemaloğlu gözaltına alınarak tedavi için ambulansla hastaneye sevk edildi, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerinde incelemesinin ardından Zeynep Şenpınar'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 26.05.2020 07:19
Anahtar Kelimeler:
Kadın CinayetiMuğla
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.