• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. GÜVENLİK
  3. 'Dehşet evi'nde kan donduran ifadeler
GÜVENLİK
Yayınlanma: 27 Şubat 2015 - 18:49

'Dehşet evi'nde kan donduran ifadeler

Mustafa KOZAK/ANTALYA, () - ANTALYA'da öz kızı H.E.'ye yıllardır tecavüz edip hamile bırakıp doğan bebekleri yok ettiği suçlamalarıyla tutuklanan Ekrem E.'nin yargılanmasına başlandı. H.E., 14 yaşında hamile kalıp düşük yaptığ

4 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
'Dehşet evi'nde kan donduran ifadeler
Mustafa KOZAK/ANTALYA, () - ANTALYA'da öz kızı H.E.'ye yıllardır tecavüz edip hamile bırakıp doğan bebekleri yok ettiği suçlamalarıyla tutuklanan Ekrem E.'nin yargılanmasına başlandı. H.E., 14 yaşında hamile kalıp düşük yaptığını, sonrasında dünyaya gelen iki bebeğin akıbetini ise bilmediğini söyledi.
Kepez İlçesi'nde bulunan Habibler Mahallesi 5642 Sokak'ta oturan, inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası 47 yaşındaki Ekrem E., iddiaya göre zihinsel engelli kızı 21 yaşındaki H.E.'ye 3 yıl boyunca tecavüz etti. Bu tecavüzlerden doğan 2 bebeğin de evin bahçesine gömüldüğü iddia edildi.
Olay, komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı. Eve baskın yapan polis, Ekrem E. ve eşi 44 yaşındaki Cemile E.'yi gözaltına aldı. Çiftin evde bulunan çocuklarından tecavüze uğrayan H.E. ile 13 yaşındaki kızları A.E. ve 10 yaşındaki erkek çocukları A.E. de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Evin en büyük çocuğu 22 yaşındaki Mustafa E.’nin ise bir suçtan dolayı cezaevinde tutuklu olduğu öğrenildi.
Olay Yeri İnceleme ve Cinayet Büro Amirliği polisleri, ailenin 22 yıldır oturdukları bir bölümü kapalı gecekondunun etrafında, Kepez Belediyesi'ne ait 4 kişiden oluşan ekiple çalışma yaptı. Siyah camlı bir minibüste evin önüne getirilen şüpheli baba Ekrem E.'nin telefonla belirttiği 4 ayrı noktada kazı yapan ekipler, koyu renkli bir poşete rastladı. İçinin dolu olduğu anlaşılan poşet polis tarafından delil torbasına konularak incelemeye alındı. Ekrem E. tutuklanırken, eşi Cemile E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. H.E. ile 2 kardeşi, Aile ve Soyyal Politikalar İl Müdürlüğü himayesine alındı. Evin büyük oğlunun ise bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu öğrenildi. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan anne Cemile E. ise memleketi Konya'ya gitti.
KAPALI OTURUM
Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına, tutuklu sanık Ekrem E., mağdur H.E ile avukatları katıldı. Mağdur vekili avukat Serap Ertuğrul'un talebi üzerine kapalı oturumla görülen davanın ilk duruşmasında, davayla ilgili yayın yasağı talebi ise reddedildi.
Ekrem E. mahkemedeki ifadesinde, mesleğinin boyacılık olduğunu, aylık 1000 lira civarında geliri olduğunu belirterek, suçlamaları kabul etmedi. Ekrem E., "Ben olaydan önce her gün alkol alıyordum. Böyle bir olay yaptığımı hatırlamıyorum. Benim normalde böyle bir şey yapmam mümkün değil" dedi.
POLİSTEKİ İFADESİNİ REDDETTİ
Tecavüz olaylarını itiraf ettiği 17 Eylül 2014 tarihinde cinayet büro amirliğinde avukatının yanında verdiği ifadenin hatırlatılması üzerine polisi suçlayan Ekrem E., "Bu beyanları baskı altında verdim. Beni çok dövdüler. Dövmelere dayanamayıp bundan dolayı beyanlarda bulundum" dedi. Beraatını istediğini, bunun kabul edilmemesi halinde hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını istediğini söyleyen Ekrem E., ifadesinden sonra mağdurenin çekinmeden ifade verebilmesi için salondan çıkartıldı.
CİNSEL SALDIRI 7'NCİ SINIFTA BAŞLADI
Ekrem E. çıkartıldıktan sonra ifadesi alınan H.E., babasının tacizlerinin ortaokul 7'nci sınıf öğrencisiyken başladığını söyledi. Cinsel saldırıların Konya Akşehir'de oturdukları dönemde bir göz odalı evde başladığını söyleyen H.E., "7'nci sınıfta okuyordum. Babam alkollüydü. Yanıma geldi. Ben kendisini itekledim. Tüm aile aynı odada kalıyorduk. Orada herhangi bir eylemi olmadı. Sonra Antalya'ya taşındık. İlk geldiğimizde bir- iki ay herhangi bir eylemi olmadı. Fakat iki ay sonra bana yavaş yavaş yaklaşmaya başladı. Alkollü olduğu zamanlarda annemi değil, hep beni yanına çağırıyordu. Yanına gelmediğim zaman etrafta ne bulursa bana fırlatıyordu" dedi.
14 YAŞINDA DÜŞÜK YAPTI
Babasının cinsel istismarı nedeniyle geceleri uyuyamadığını anlatan H.E., 1 yıl sonra ise babasından hamile kaldığını anlattı. Bu hamileliğinin 2008 yılında düşük yaparak sona erdiğini anlatan H.E., "Daha sonra da cinsel istismarlar devam etti" dedi.
2012 VE 2014'DE DOĞUM YAPTI
2011'de yine hamile kaldığını ve 2012'de doğum yaptığını anlatan H.E., "Doğum yaptığımda ben kendimde değildim. Bebeğin cinsiyetini bile hatırlamıyorum. Çocuğu babam alıp götürdü. Nereye götürdüğünü bilmiyorum. Korkumdan nereye götürdüğünü bile soramadım. 2014'te ikinci doğumu yaptım. Bu bebeğin de cinsiyetini bilmiyorum. O bebeği de annem babamın zoruyla alıp götürdü. Bu çocuğun nereye gittiğini bilmiyorum" dedi.
2014'teki doğumdan 1 gün sonra eve polis geldiğini, kendisine "Hamile misin?" diye sorulduğunu anlatan H.E., korkudan olanları anlatamadığını kaydetti. Ertesi gün daha fazla sayıda polisin geldiğini, bir taraftan kendisinin, diğer taraftan annesiyle babasının sorgulandığını anlatan H.E., "Bu kez, polise olan biteni olduğu gibi anlattım. Daha sonra beni Sosyal Hizmet Kurumu gözetiminde bir yere yerleştirdiler" dedi.
H.E.'nin ifadesinden sonra tekrar salona alınan Ekrem E., kızının suçlamalarını kabul etmediğini söyledi.
Tanıkların dinlenmesinin ardından Ekrem E.'nin tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, sanık anne Cemile E.'nin ifadesinin alınması için Konya Akşehir Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'ne yazı yazılmasına karar verip duruşmayı erteledi.

FOTOĞRAFLI

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
İzmir'de tefecilik operasyonu, 49 gözaltı
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
17 yaşındaki genci ezen Zehra Kınık'a 4 yıl hapis
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Görünmez zorbalık ve duygusal maniplasyona dikkat
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Ankara'yı karıştıran kuyumcu | 100 milyon lira ile kayıp
Son Haberler
Çam kokuları, serin rüzgarlar ve eşsiz manzara: Gören dönmek istemiyor! Yemyeşil dağların arasında saklı cennet keşfedilmeyi bekliyor
Çam kokuları, serin rüzgarlar ve eşsiz manzara: Gören dönmek istemiyor!...
Futbol tarihine geçecek imza: Sahne onun için hazırlandı! Hoş geldin Lewandowski
Futbol tarihine geçecek imza: Sahne onun için hazırlandı! Hoş geldin...
Tatlı dilli, güler yüzlü, herkesin favorisi burçlar: Sempatiklik onlarda doğuştan
Tatlı dilli, güler yüzlü, herkesin favorisi burçlar: Sempatiklik...
Termometreler çıldıracak: Gölge bile yetmeyecek! Meteoroloji kırmızı alarm verdi... 9 gün sürecek sıcaklık dalgası kapıda
Termometreler çıldıracak: Gölge bile yetmeyecek! Meteoroloji kırmızı...
Hayal değil, gerçek oluyor: İlk kez otomobil alacaklara özel teşvik! Hurda teşviki ve ÖTV indirimiyle yeni dönem başlıyor
Hayal değil, gerçek oluyor: İlk kez otomobil alacaklara özel teşvik!...
Çocuk delegeler Rusya-Ukrayna krizini tartıştı
Çocuk delegeler Rusya-Ukrayna krizini tartıştı

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.