• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gökçek'in yayına verdiği videoya tepki yağdı
Gündem
Yayınlanma: 12 Şubat 2024 - 12:10

Gökçek'in yayına verdiği videoya tepki yağdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek 'bunu izleyen Mansur'a oy vermez' diye paylaştığı görüntülerin Mansur Yavaş ve İYİ Parti ile ilgisi olmadığı ortaya çıktı

3 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Gökçek'in yayına verdiği videoya tepki yağdı

Gökçek'in yayına verdiği videoya tepki yağdı


AKP'li Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in paylaştığı tehdit ve şiddet görüntüsünde ismi geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atila Çelik, olayın 2020’de yaşandığını açıkladı. Konunun partisiyle ilgisinin olmadığını belirten Çelik, Gökçek'e 'Kayıt paylaşmayı sevdiği için kendisinden piyasada dolaşan '3GEN' kaydını da paylaşmasını beklediğimi belirtiyorum' diye seslendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önceki dönem başkanlarından AKP'li Melih Gökçek, dün akşam sosyal medya hesabından şiddet içerikli bir video paylaştı. 

Gökçek'in 'Seçim öncesi skandal görüntüler' ve 'Bu videoyu izleyen kişinin Mansur'a oy vermesi imkansız' diyerek paylaştığı, İYİ Parti Beypazarı İlçe Başkanı Recep Önder’in tekme tokat dövüldüğü anları gösteren görüntüler gündem haline geldi.

Görüntülerde saldırgan şahsın, Önder'i tehdit ederek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Atilla Çelik'ten özür dilettiği görüldü. 


'TURGUT ALTINOK'A VEREMEDİĞİ DESTEĞİ ACİZ FİKİRLERLE SUNMAK İSTEYEN BİR TROLBAŞI'

AKP'li Gökçek'in görüntüyü paylaşırken ismine işaret ettiği Atila Çelik, konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Sözlerine 'Dün akşam bir trolbaşı tarafından gündeme getirilen ve troller tarafından gerek bana gerekse ABB Başkanı Sayın Mansur Yavaş’a zarar vermek amacıyla yayılımı sağlanan konu hakkındaki gerçekleri kamuoyuyla paylaşıyorum. Bir algı balonunun nasıl söndüğüne şahit olacaksınız' diyerek başlayan Çelik, Gökçek'in Cumhur İttifakı'nın ABB adayı Turgut Altınok'la husumetini hatırlattığı açıklamasında 'Yarın öbür gün “ben de bunu yaptım” demek için Turgut Altınok’a açıktan veremediği desteği Mansur Başkanımıza zarar vereceğini düşündüğü aciz fikirler ile sunmak isteyen bir trolbaşının oyunu yine bozulmuştur' dedi.

Atila Çelik şu ifadeleri kullandı: 

'1. Konunun İYİ Parti tabanına maksatlı bir şekilde mesaj vermesi hedeflenmektedir. Olay 2020 yılında gerçekleşmişti. Kavgada yer alan kişi o tarihte İYİ Parti İlçe Başkanı değildir. Tam aksine o tarihte ben, İYİ Parti’de siyaset yapıyor ve Meclis Üyesi görevimi sürdürüyordum. Yani konunun İYİ Parti ile hiçbir ilgisi yoktur.

2. Kavgadaki taraflar yıllarca birbirini tanıyan, beraber büyüyen, aynı sokaklarda yetişen kişilerdir. 2020 yılında, iki arkadaşın gece bir mekânda oturduktan sonra birlikte aynı arabayla evlerine giderken, adımın geçmesi üzerine kavgaya tutuştuklarını olaydan sonra öğrendim. Dolayısıyla konuyla benim, hele ki Mansur Başkanımızın haberi, ilgisi ve bilgisi bulunmamaktadır. 2 arkadaşın gecenin ilerleyen saatlerinde kendi aralarında yaşadığı kavga bizleri bağlamamaktadır.

Yıllarca bir karıncayı bile incitmemeye özen gösteren bir kişi olarak, şiddetin her türlüsüne elbette net bir şekilde karşıyım. Buna rağmen, 2 kişinin kendi aralarındaki kavgadan siyaseten nemalanmaya çalışanlara da elbette pabuç bırakmayacağım.

Yarın öbür gün “ben de bunu yaptım” demek için Turgut Altınok’a açıktan veremediği desteği Mansur Başkanımıza zarar vereceğini düşündüğü aciz fikirler ile sunmak isteyen bir trolbaşının oyunu yine bozulmuştur. Kayıt paylaşmayı sevdiği için kendisinden piyasada dolaşan “3GEN” kaydını da paylaşmasını beklediğimi belirtiyorum.

5 yıldır edilmedik iftira, atılmadık çamur kalmamasına rağmen bu kirli siyasetin Mansur Başkanımızın karşısında günden güne erimesinden ders alınmadığı ortadadır. Gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır. İşte bu gerçekler sonucunda, halkın Mansur Başkanımıza olan ilgisi ve desteği sokak sokak, cadde cadde büyümektedir, daha da büyüyecektir.”

 
 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
En dağınık, en pasaklı 4 burç: Temizliğe düşmanlar
En dağınık, en pasaklı 4 burç: Temizliğe düşmanlar
Fiyatı dibe vurdu, vatandaş akın etti! 1000 TL'den 359,90 TL'ye düştü! Tezgahlarda kapış kapış gidiyor
Fiyatı dibe vurdu, vatandaş akın etti! 1000 TL'den 359,90 TL'ye düştü! Tezgahlarda kapış kapış gidiyor
Türkiye’ye çifte felaket geliyor! İki uzman peş peşe uyardı: Tarihte görülmedi
Türkiye’ye çifte felaket geliyor! İki uzman peş peşe uyardı: Tarihte görülmedi
İndirim avcısı ve moda tutkunu 5 burç: Modadan ve fırsatlardan asla vazgeçmiyorlar
İndirim avcısı ve moda tutkunu 5 burç: Modadan ve fırsatlardan asla vazgeçmiyorlar
Son Haberler
Sıkışan yüzük kabusu bitti: Bu 7 yöntemle zarar görmeden çıkartın
Sıkışan yüzük kabusu bitti: Bu 7 yöntemle zarar görmeden çıkartın
En dağınık, en pasaklı 4 burç: Temizliğe düşmanlar
En dağınık, en pasaklı 4 burç: Temizliğe düşmanlar
Fiyatı dibe vurdu, vatandaş akın etti! 1000 TL'den 359,90 TL'ye düştü! Tezgahlarda kapış kapış gidiyor
Fiyatı dibe vurdu, vatandaş akın etti! 1000 TL'den 359,90 TL'ye düştü!...
Abur cubura son: Market cipslerini unutturacak! Sağlıklı, lezzetli ve doğal cips tarifi
Abur cubura son: Market cipslerini unutturacak! Sağlıklı, lezzetli...
Dev indirim başladı: Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! O markete koşan kazanacak
Dev indirim başladı: Ayçiçek yağı fiyatlarında şok indirim! O...
Mobilya ihracatı yeni yıla 602 milyon dolarla girdi
Mobilya ihracatı yeni yıla 602 milyon dolarla girdi

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.