• BIST 100

    9044,64%-7,81
  • DOLAR

    37,64% 0,04
  • EURO

    40,49% -0,51
  • GRAM ALTIN

    3679,50% -0,62
  • Ç. ALTIN

    5959,84% 0,14

Kazananlar Kulübü’nden İlham Verici Hikayeler

Türk Kanser Derneği, kanserle mücadelede umut dolu hikayelerle destek olmaya devam ediyor.

KÜLTÜR - SANAT 31.10.2024 22:40:00
Kazananlar Kulübü’nden İlham Verici Hikayeler

Kazananlar Kulübü’nden İlham Verici Hikayeler

 

Derneğin “Kazananlar Kulübü” üyeleri, kanser tedavisini başarıyla tamamlamış hastaların hikayeleriyle topluma ilham veriyor. 3 Kasım’da düzenlenecek Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nda Türk Kanser Derneği adına gönüllü koşucular da bu dayanışmaya adımlarıyla destek verecek. Maraton katılımcıları, kanserle mücadeleye dikkat çekmek ve toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla adım atmaya davet ediyor.

Türk Kanser Derneği, kanserle mücadelede ilham veren başarı hikayeleriyle destek sunmayı sürdürüyor. Derneğin “Kazananlar Kulübü” üyeleri, kanser tedavisini başarıyla tamamlayan hastaların umut dolu öykülerini paylaşarak yeni tanı almış kişilere ve topluma cesaret aşılıyor. Bu dayanışmanın bir parçası olarak, 3 Kasım’da gerçekleştirilecek Türkiye İş Bankası 46. İstanbul Maratonu’nda Türk Kanser Derneği için koşacak gönüllüler, kanserle mücadelede toplumsal farkındalığı artırmayı ve bu yolda dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.

Kazananlar Kulübü’nden İlham Veren Hikayeler

TKD Kazananlar Kulübünden Aslı Sağlık, tedavi sürecinde yaşadığı süreçlere değinerek, “Radyoterapi kolay geçti ancak kemoterapinin yan etkilerini hissettim. Her kontrol öncesi hâlâ heyecan yaşıyorum, ancak bu sürecin bir aşama olduğunu ve hayatın devam ettiğini hatırlatmak istiyorum,” dedi. Derneğin “Mucizeevleri” projesinin de maddi durumu yetersiz hastalar için büyük bir destek sunduğunu ekledi.

Bir başka Kazananlar Kulübü üyesi, Özden Eren, meme kanseri teşhisi almasının ardından Türk Kanser Derneği’nin desteği sayesinde moral bulduğunu anlattı: “Sürecim boyunca kendimi özel hissettim; pozitif kalmayı öğrendim ve şu anda ikinci bir hayatım var.” 

Zeynep Kaya ise üniversite sınavı öncesinde lösemi teşhisi aldığını, tedavisi için Diyarbakır’dan İstanbul’a geldiğinde Türk Kanser Derneği’nden büyük destek gördüğünü ifade etti: “İstanbul’daki Mucize Evi’nde kaldım; sıkılmamam için yanımda arkadaş bile gönderiyorlardı. Bu süreçte eğitimime açık öğretimden devam edebildim, hatta derslerime destek için özel öğretmen bile sağladılar” dedi. 

 

Dilek Özal, Türk Kanser Derneği’nin farkındalık çalışmaları sayesinde kanserle mücadelesini erken teşhisle kolayca atlattığını anlatarak, “Derneğin yaptığı meme kanseri taramasında birinci evrede teşhis konuldu, sadece kitle alındı ve kemoterapi ile radyoterapiyle süreci atlattım. Erken teşhisin hayat kurtardığını herkese anlatmak istiyorum” diyerek erken teşhisin ve derneğin sağladığı ücretsiz tarama hizmetinin önemine vurgu yaptı.

Saraçhane meydanı 5. gününde doldu | 15 milyon oy kullandı

İmamoğlu'na karar muamması! Yandaşlar servis etti, savcılık yalanladı

Ekrem İmamoğlu tutuklandı | Türkiye'ye yazık oldu

İBB soruşturmasında tutuklanan isimler açıklanıyor

Saraçhane'de polisten gazlı müdahale, yaralılar var

Mansur Yavaş, TOMA'ların ıslattığı öğrencilere battaniye

Keşke bu bariyerleri kaçaklara karşı sınırlara kursaydınız

İstanbul'a giriş çıkışlara sınırlama getirildi

Zafer Partisi, meydanlara geri dönüyor

İmamoğlu'ndan manifesto gibi ifade | Kasıtlı bir pusu staretejisi

Ankara'da ulaşıma İmamoğlu yasağı | ODTÜ'ye ulaşım yasak

İmamoğlu gözaltına alındı, Cengiz'e arazi yağdı

‘R’ Harfini Söyleyemeyen Çocuklar İçin Gizli Neden: Dil Bağı

Öfke kontrolu eğitimi ile trafik kazaları yüzde 50’den fazla azalır!

Özgür Özel'in hedefinde AKP ve yandaş medya var

Serdar Haydanlı serbest bırakıldı | Kilit isim demişlerdi

Zeynep Bastık'tan ODTÜ öğrencilerine destek

Türkiye sokakta, Habertürk'te Cübbeli var

Engellemeler, polis barikatları, TOMA'lar yüz binleri durduramadı

Ekrem İmamoğlu | Bu soruyu muhattap almıyorum

ODTÜ'de öğrencilere kampüsten çıkış yasağı

Zeynep Abdullahoğlu densizliğe Atatürk'le yanıt verdi

CHP 6 Nisan'da olağanüstü kurultaya gidiyor

İmamoğlu, adaylığını açıkladı ortalığı karıştırdılar

ODTÜ’de öğrencilere polis müdahalesi

Buzullarla birlikte geleceğimiz de hızla eriyor

İmamoğlu'nun inşaat şirketine el konuldu!

Morgan Stanley Borsa İstanbul üyeliğinden ayrıldı

İsmail Saymaz'dan mesaj var | Susturmak istiyorlar

İmamoğlu gözaltında alındı, döviz fırladı, borsa çakıldı

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 27 22 0 5 41 71
2.Fenerbahçe 26 19 2 5 40 62
3.Samsunspor 27 15 6 6 14 51
4.Beşiktaş 26 12 6 8 13 44
5.Eyüpspor 27 12 7 8 11 44
6.Gazişehir Gaziantep 26 11 10 5 1 38
7.Göztepe 26 10 9 7 10 37
8.İstanbul Başakşehir 26 10 10 6 4 36
9.Trabzonspor 26 9 9 8 12 35
10.Kasımpaşa 27 8 8 11 -5 35
11.Rizespor 27 10 14 3 -12 33
12.Antalyaspor 27 9 12 6 -21 33
13.Konyaspor 27 8 12 7 -7 31
14.Alanyaspor 27 8 12 7 -9 31
15.Bodrum FK 27 8 13 6 -9 30
16.Sivasspor 27 7 14 6 -12 27
17.Kayserispor 26 6 11 9 -19 27
18.Hatayspor 26 4 15 7 -17 19
19.Adana Demirspor 26 2 20 4 -35

YAZARLAR