• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Kitap
  3. Kitap | Akif Manaf | Affetmek
Kitap
Yayınlanma: 03 Ekim 2024 - 01:02

Kitap | Akif Manaf | Affetmek

Kitapları 73 dile çevrilen, 101 eserin dünyaca ünlü yazarı ve Nobel Barış Ödülü Adayı Akif Manaf’ın, merakla beklenen yeni kitabı “AFFETMEK (Affetme Psikolojisi)” raflardaki yerini aldı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kitap | Akif Manaf | Affetmek
 

Dünyaca Ünlü Yazardan Yeni Kitap AFFETMEK (Affetme Psikolojisi) 

 

 

Tüm dünyada büyük bir okur kitlesi tarafından gün geçtikçe daha da yakından takip edilen, en karmaşık konuları sade bir anlatımla aktaran yazar, bu kitapta “Affetmek” konusunu tüm detaylarıyla, kapsamlı bir biçimde ele alıyor. A.Z. Yayıncılıktan çıkan kitap, hem derin teorik bilgilere hem de çok boyutlu pratik deneyimlere dayanıyor. Kitapta yürütülen inceleme ve araştırma diyalektik, analitik, psikolojik ve fenomenolojik unsurlar içeriyor. 

Kitap arka kapaktan: 

Bu kitapta sadece affetme sanatı değil, affetmenin ötesine geçmek ve daha fazlasına sahip olmak için araçlar sunulmaktadır. Bu affetme yolculuğunda sunulan bilgelik hem anlama kapasitesini hem de zekâ gücünü artırmaktadır.

İnsanlık tarihinde ilk defa affetmenin sadece bir alternatif veya bir seçim olmadığını sunmaktadır bu kitap. Bir insan hayatta kalmak için affetmek zorundadır çünkü aksi takdirde fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal sağlığın çöküşü kaçınılmazdır.

Bir insanın hatalarından ders çıkarıp değişmesi için affetmek cezalandırmaktan veya intikam almaktan daha etkilidir. Zira affetmenin son derece güçlü ıslah edici bir yönü vardır. O yüzden affedicilik hem bireysel hem de toplumsal açıdan çok önemlidir.

Asırlardır insanlık zoraki bir şekilde affetmeyi önerdi ve bunda tamamen başarısız oldu. Tekâmül yolundaki yaklaşım farklıdır. Birey tekâmül ederek farkındalığın ışığını yakar ve bencilliğin karanlığını yok eder; işte o zaman affetme güneşi kendiliğinden ortaya çıkar.

Günümüzün en sıra dışı yazarlarından olan ve kişisel gelişim okurlarının yakından takip ettiği Manaf, kitaplarında farkındalığı artıran keskin analizler ile öne çıkıyor. Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, Değişim, İnsan, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset, Ahlak, Merhamet, Aydınlanma, Bilinç, Anlayış, Zihin, Bilgelik, Yol, Duygu, Masumiyet, Kuşku, Merak,  Kahkaha, Fanatizm, Beden gibi insana dair hemen her konuda 101 eseri bulunan yazar, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatımla her kesime hitap ediyor. 

Kitapseverler yazarın tüm kitaplarına ilişkin paylaşımları, yazarın kitaplarına özgü sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebiliyor. Öte yandan 27-28-29 Eylül’de Hollanda Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşan Manaf’ın, 1-3 Ekim Barselona, 4-6 Ekim Kıbrıs, 16-20 Ekim Frankfurt, 6-17 Kasım Birleşik Arap Emirlikleri, 15-17 Kasım Çin ve 30 Kasım’da Meksika’da olmak dünyanın önde gelen kitap fuarlarında yer alacağı ve yazarın bu fuarlarda imza günleri düzenleyeceği de alınan bilgiler arasında. 

 

Affetmek konusundaki doyurucu ve sürükleyici anlatımıyla elinizden düşüremeyeceğiniz, tek solukta okunacak gerçek bir başucu kitabı olan “Affetmek (Affetme Psikolojisi)”, okuyucunun bu konudaki tüm sorularına yanıt bulmasını sağlıyor. Mutlaka okuyun.

Kitap & Bülten Bilgi: 0 543 301 03 27

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
41 Kere İstanbul kitabı ile İstanbul'un izinde
41 Kere İstanbul kitabı ile İstanbul'un izinde
Kitap | Kötülüğe karşı aşı yapılmalı!
Kitap | Kötülüğe karşı aşı yapılmalı!
Kadına yönelik şiddeti önleme kılavuzu bu kitapta | Kadın Psikolojisi
Kadına yönelik şiddeti önleme kılavuzu bu kitapta | Kadın Psikolojisi
Nobel Barış Ödülü Adayı Dünyaca Ünlü Yazardan Yunanca Barış Psikolojisi
Nobel Barış Ödülü Adayı Dünyaca Ünlü Yazardan Yunanca Barış Psikolojisi
Son Haberler
Mayısasız ama efsane lezzet: Ağızda dağılıyor, kıyır kıyır çıtırdıyor! Dereotlu poğaça tarifine herkes bayılacak
Mayısasız ama efsane lezzet: Ağızda dağılıyor, kıyır kıyır...
Her köşesi ayrı bir tablo: Gören masal diyor! Renklerin ve kelebeklerin dans ettiği yer adeta büyülüyor
Her köşesi ayrı bir tablo: Gören masal diyor! Renklerin ve kelebeklerin...
Berrak su, sakinlik ve doğa şöleni: Ördekler, kuğular ve huzurun ta kendisi... İzmir’den 3 saatte doğayla baş başa
Berrak su, sakinlik ve doğa şöleni: Ördekler, kuğular ve huzurun...
Listede ne ararsan var: Zeytinyağından sucuğa, etten peynire! Tarım Bakanlığı sahte gıdaları ifşa etti
Listede ne ararsan var: Zeytinyağından sucuğa, etten peynire! Tarım...
Transferde büyük bomba: Tarihi imza atıldı! 15 milyon Euro'ya Mario Lemina hayırlı olsun
Transferde büyük bomba: Tarihi imza atıldı! 15 milyon Euro'ya Mario...
TEKNOFEST Heyecanı Adana’da Büyük Coşkuyla Başladı!
TEKNOFEST Heyecanı Adana’da Büyük Coşkuyla Başladı!

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.