• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Koton, Macaristan'da ilk mağazasını açtı
Ekonomi
Yayınlanma: 25 Ekim 2024 - 10:31

Koton, Macaristan'da ilk mağazasını açtı

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de ilk mağazasını açan Koton, Temmuz ayında Macaristan'ın önde gelen gayrimenkul yatırım fonları yönetim şirketi Adventum Group ile 8 mağaza açmak üzere anlaşma imzalamıştı.

3 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Koton, Macaristan'da ilk mağazasını açtı

Koton, Macaristan'da ilk mağazasını açtı

 

Türkiye’nin en beğenilen kadın giyim markası Koton, küresel pazarlardaki büyüme yolculuğuna devam ediyor.  Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de ilk mağazasını açan Koton, Temmuz ayında Macaristan'ın önde gelen gayrimenkul yatırım fonları yönetim şirketi Adventum Group ile  8 mağaza açmak üzere anlaşma imzalamıştı. Koton, ülkedeki ilk mağazasını başkent Budapeşte'de bulunan Koki Mall AVM'de açtı.  Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu’nun evsahipliğinde gerçekleşen açılışta T.C. Budapeşte Büyükelçisi C. Gülşen Karanis Ekşioğlu,  Ticaret Müşaviri Nur Durmuş, Ticaret Müşaviri Sedat Karaoğlu katıldı.

 

 

 Yurt içi ve yurt dışındaki 440 mağazası ve online satış kanallarıyla 70 ülkede ürünlerini satışa sunan Türkiye'nin lider moda markası Koton, globaldeki büyüme yolculuğundaki ağına Macaristan’ı ekledi. Macaristan'ın önde gelen gayrimenkul yatırım fonları yönetim şirketi Adventum Group iş birliğiyle Koton, bu yılın son çeyreğinden başlayarak 2025 yılı sonuna kadar Macaristan'da sekiz mağaza açacak. Marka bu hedef kapsamında ilk mağazasını ülkenin başkenti Budapeşte'de bulunan Koki Mall AVM'de açtı. Koki Mall AVM'deki mağaza açılışına Koton CEO’su Dr. A. Bülent Sabuncu’nun yanı sıra T.C. Budapeşte Büyükelçisi C. Gülşen Karanis Ekşioğlu , Ticaret Müşaviri Nur Durmuş, Ticaret Müşaviri Sedat Karaoğlu katıldı.

 

“Yurtdışı hedefimizde 130-150 mağaza var”

 

Mağaza açılışında konuşan Koton CEO'su Dr. A. Bülent Sabuncu, globalleşme stratejileri doğrultusunda büyüme girişimlerinin tam gaz devam ettiğini belirterek, orta vadede başta yurt dışı olmak üzere 130 ila 150 yeni mağaza açma ve online ortaklıklarla ürünlerinin sunulduğu ülke sayısını artırma hedeflerine güçlü bir şekilde ilerlediklerini söyledi.  Sabuncu bu hedef doğrultusunda çalışmalarının sürdüğünü belirterek şöyle konuştu: “ 5 Temmuz 2024 tarihinde Macaristan pazarına 8 mağaza ile güçlü bir giriş yapma planı kapsamında şirketimiz ile Macaristan'ın önde gelen gayrimenkul yatırım fonu Adventum arasındaki iş birliğine dair imza töreninin gerçekleştirmişti.  Söz konusu açıklamada, şirketimizin  bu yılın son çeyreğinden başlayarak 2025  sonuna kadar Macaristan'da açmayı  planladığı 8 mağazadan 3'ünün Budapeşte'de  olmak üzere, Adventum'un  yönettiği AVM'lerde yer alacağı kamuya duyurulmuştu.  Anılan iş birliği  anlaşması kapsamında Macaristan'daki ilk mağazamız Budapeşte'deki Koki Mall AVM'de  açıldı ve faaliyete başladı.”

Sabuncu, Koton’un başkent Budapeşte'de dışında ülke genelinde Sopron, Debrecen, Szeged, Székesfehervár gibi diğer büyük şehirlerde de mağazalar açarak Macaristan geneline yayılmayı hedeflediğini söyledi.

 

1 milyar Euro’luk gayrimenkulü yönetiyor

Adventum tarafından yönetilen geniş perakende varlık portföyü, Shopper Park Plus Plc ve Köki’nin Macaristan'ın her yerinde stratejik olarak konumlandırılmış varlıklarıyla Koton'a Macaristan pazarına hızlıca giriş yapması için mükemmel bir platform sağladı.   Adventum, Orta Doğu Avrupa'da değeri 1 milyar Euro'nun üzerinde olan 700 bin metrekareden fazla ticari gayrimenkulü yönetiyor. Paris Anlaşması da dahil olmak üzere uluslararası sürdürülebilirlik gündemleri ve anlaşmaları rehberliğinde Adventum'un ÇSY (çevre, sosyal ve yönetişim) stratejileri, ömür boyu CO2 emisyonlarını azaltmaya odaklanıyor.

 

Adventum'un Macaristan’ın perakende amiral gemisi Köki Alışveriş Merkezleri’ndeki  mağazaların toplam büyüklüğünün 6 bin metrekareyi aşması  ve en büyüğünün yaklaşık 1000 metrekare olması planlanıyor.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Emekliye maaşlara ek destek geliyor: 30.000 TL destek paketi resmen açıklandı
Emekliye maaşlara ek destek geliyor: 30.000 TL destek paketi resmen açıklandı
Zam yağmuru başladı: Cepte yangın büyüyor! Akaryakıt, sigara ve alkole dev ÖTV zammı
Zam yağmuru başladı: Cepte yangın büyüyor! Akaryakıt, sigara ve alkole dev ÖTV zammı
Beklenen açıklama geldi: Emeklinin yeni en düşük maaşı belli oldu! Milyonlarca kişi bu tutarı alacak
Beklenen açıklama geldi: Emeklinin yeni en düşük maaşı belli oldu! Milyonlarca kişi bu tutarı alacak
Tarihinin en yüksek zammı: Cebinizi yakacak zam geldi! Sigaraya şok zam!
Tarihinin en yüksek zammı: Cebinizi yakacak zam geldi! Sigaraya şok zam!
Son Haberler
Mayısasız ama efsane lezzet: Ağızda dağılıyor, kıyır kıyır çıtırdıyor! Dereotlu poğaça tarifine herkes bayılacak
Mayısasız ama efsane lezzet: Ağızda dağılıyor, kıyır kıyır...
Her köşesi ayrı bir tablo: Gören masal diyor! Renklerin ve kelebeklerin dans ettiği yer adeta büyülüyor
Her köşesi ayrı bir tablo: Gören masal diyor! Renklerin ve kelebeklerin...
Berrak su, sakinlik ve doğa şöleni: Ördekler, kuğular ve huzurun ta kendisi... İzmir’den 3 saatte doğayla baş başa
Berrak su, sakinlik ve doğa şöleni: Ördekler, kuğular ve huzurun...
Listede ne ararsan var: Zeytinyağından sucuğa, etten peynire! Tarım Bakanlığı sahte gıdaları ifşa etti
Listede ne ararsan var: Zeytinyağından sucuğa, etten peynire! Tarım...
Transferde büyük bomba: Tarihi imza atıldı! 15 milyon Euro'ya Mario Lemina hayırlı olsun
Transferde büyük bomba: Tarihi imza atıldı! 15 milyon Euro'ya Mario...
Zülfü Livaneli yeni romanıyla Can Yayınları’nda!
Zülfü Livaneli yeni romanıyla Can Yayınları’nda!

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.