• BIST 100

    9700,17%-0,48
  • DOLAR

    38,80% 0,07
  • EURO

    43,37% 0,80
  • GRAM ALTIN

    4050,07% 0,38
  • Ç. ALTIN

    6535,31% -0,12

MHP yönetimi Kayseri Pınarbaşını karıştırdı

Yerel Seçim yenilgisi MHP'yi Kayseri Pınarbaşı'nda çılgına çevirdi. Saldırıya uğrayan CHP'li Şerefettin Bahadır yoğun bakımda uyutulurken saldırganlar tutuklandı

GÜVENLİK 22.06.2024 22:44:00
MHP yönetimi Kayseri Pınarbaşını karıştırdı

MHP yönetimi Kayseri Pınarbaşını karıştırdı

 

Türkiye'yi aylardır geren açıklamalarıyla gündemden düşmeyen MHP'li yöneticilerin kışkırtıcılığı yüzündünden Kayseri Pınarbaşı yeniden karıştı. CHP'li meclis üyesinin bir törende yaptığı folklor oyunu gerekçe gösterilerek kan döküldü. Eşi ve kızının önünde öldürülesiye saldırıya uğrayan Şerafettin Bahadır olayını  CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin anlattı.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğrayan CHP üyesi Şerafettin Bahadır, yoğun bakıma alındı.

Bahadır'ın önceki MHP’li belediye başkanı kardeşi Ejder Uzunluoğlu tarafından vurulduğunu belirtildi.


CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin olayın nedenini şöyle anlattı:

"Pınarbaşı'nı sürekli germek istediler, bunun bir hizmet yarışı olduğunu vurguladı. Ancak burası Başbuğ'un memleketi diye olayı çok gerdiler.

Başbuğ'un memleketi diye gerdiler, sağduyu çağrısı yaptık, iletişimleri sağladık.
Bunun bir belediye başkanlığı yarışı olduğunu vurguladık.

Bütün mesele Başbuğ'un memleketini biz nasıl kaybederiz diyerek ortalığı germe durumu.
Şu anda komada yatan arkadaşımız oyun havasının kasıtlı olmadığını söyleyerek bir önceki belediye başkanından da özür de diledi" diye konuştu.

MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in memleketi olan Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenen seçimlerde, seçmen bir kez daha CHP’li Deniz Yağan’ı belediye başkanı seçti.

Pınarbaşı'nda seçim MHP'nin itirazının ardından seçim iptal edilmiş ve ilçede seçim kurulu kararına göre 2 Haziran'da tekrar sandık kurulmuştu. Yenilenen seçim sonrası CHP’li aday Deniz Yağan 6 bin 783 oy, MHP'nin adayı Menduh Uzunoğlu ise 6 bin 494 oy almıştı.

CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam silahlı saldırıya uğradı. ANKA Haber Ajansı’na konuşan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, “Bahadır ağır yaralanmış olup tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Bahadır’a acil şifalar diliyoruz” dedi.
CHP üyesi Şerafettin Bahadır, Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğradı.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, silahlı saldırıya ilişkin ANKA Haber Ajansı’na konuştu. Genç, şunları söyledi:

“Tedavi yoğun bakımda devam ediyor”

“Bu akşam Pınarbaşı’da parti üyemiz Sayın Şerafettin Bahadır, silahlı saldırıya uğradı. Sayın Bahadır ağır yaralanmış olup tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Bahadır’a acil şifalar diliyoruz. Saldırının faillerinin en kısa sürede yakalanıp adalet önüne çıkarılması için tüm çabalarımızı sürdüreceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

'SENİ GİDİ TOPAL' ŞARKISIYLA DANS ETMİŞTİ

CHP’li Pınarbaşı Belediye Üyesi Şerafettin Bahadır, 31 Mart'ta yapılan ilk seçimlerin ardından şarkıcı Oğuz Yılmaz’ın “Topal” şarkısı eşliğinde oyun oynamış ve görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.

Şerafettin Bahadır’ın, ilçede 2 Haziran’da yenilenen belediye seçimi sonrası oynadığı “Topal” adlı oyun havası, eski başkan Memduh Uzunluoğlu’na gönderme olarak yorumlanmıştı.

MHP'Lİ MİLLETVEKİLİNDEN 'MANİDAR' PAYLAŞIM

Saldırı sonrasında MHP'nin Kayseri milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Ersoy, "Namını malından, dinini canından, ahiretini dünyasından üstün tutanlar için cenk düğündür… Bazen kazanmanın yolu feda etmekten geçer…" ifadelerini kullanırken, paylaşımın saldırı ile aynı saatlere denk gelmesi 'mesaj verme' olarak yorumlandı.

 

Ford Türkiye Elektrikli Yeni Binek ve Ticari Araçlarını Tanıttı

Sakıp Sabancı Spor Ödülleri sahiplerini buldu

Defineciler, hazine uğruna ormanı ateşe verdi

GÜRİŞ, Romanya'nın en büyük batarya projesine imza attı

OPA Bodrum | Sosyetenin yeni gözde mekanı açılıyor

Birleşik Krallık ile Yeni İş birliği Fırsatları

Sosyal medya fenomeni 'Doktorum' diyerek dolandırmış

Yediğimiz şeyler kişiliğimizi, davranışlarımızı da etkiliyor

Ganyan bayileri üzerinden rüşvet çarkı kurmuşlar

Türkiye'nin en büyük Sigorta Zirvesi yarın başlıyor

Her 5 çocuktan biri büyüme sorunu yaşıyor

Ümit Gürelman’a Vefa Konseri

Beylikdüzü'nde metrobüsler çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Seyyar baz istasyonu kurarak dolandırmışlar

İstanbul depremi için harita yayınlayarak bilgilendirdi

Selçuk Bayraktar'dan sonra Güler Sabancı'yı kopyaladılar

Çağlayan Topaloğlu'ndan ortalık karıştıran iddialar

Mardin Ovası için korkutan uyarı bilim insanlarından geldi

Sigorta sektörü 2025 zirvesinde buluşacak

Sofradaki Sessiz Kahraman | Gerçek Gıdanın Psikolojiye Etkisi

Gözaltına alınanların isimleri belli oldu

İBB'ye İSKİ operasyonu Sazlıdere intikamı mı?

İstanbul'da deprem | Naci Görür önemli soruya cevap verdi

İstanbul'da deprem | 6,2 için uzmanlar ne diyor?

23 Nisan kutlu olsun | Milli Karargah 105 yaşında

İstanbul Boğazı Yunus Gözlem etkinlikleri başlıyor

Tıklamadan önce düşünün

AcerPro'nun 20.Yılı Dijital Dönüşümün Mimarı

Menenjit saatler içinde ölüme neden olabiliyor!

Gençler ‘dalgalı’; kıdemli çalışanlar ‘ikinci’ ve ‘portföy’ kariyer peşinde

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 27 1 5 53 86
2.Fenerbahçe 33 24 3 6 51 78
3.Beşiktaş 33 16 7 10 20 58
4.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
5.İstanbul Başakşehir 33 15 12 6 6 51
6.Eyüpspor 34 14 12 8 5 50
7.Göztepe 33 12 10 11 13 47
8.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
9.Trabzonspor 33 12 11 10 11 46
10.Kasımpaşa 33 11 9 13 1 46
11.Kayserispor 33 11 11 11 -8 44
12.Antalyaspor 33 12 14 7 -22 43
13.Gazişehir Gaziantep 33 12 15 6 -5 42
14.Rizespor 33 12 17 4 -13 40
15.Alanyaspor 33 10 15 8 -10 38
16.Bodrum FK 33 9 16 8 -13 35
17.Sivasspor 34 9 17 8 -13 35
18.Hatayspor 33 4 21 8 -31 20
19.Adana Demirspor 33 2 27 4 -54

YAZARLAR