• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Sanofi'de Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti
Ekonomi
Yayınlanma: 29 Ağustos 2024 - 12:18

Sanofi'de Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti

Sanofi, Türkiye’nin de içinde bulunduğu bölgeyi yeniden tanımlayarak etki alanını genişletti. Bu yeni düzenleme ile birlikte Türkiye’de bulunan Sanofi yönetim ekibi, çok daha geniş bir coğrafyaya liderlik etmeye başladı.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Sanofi’de Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti

Sanofi’de Üst Düzey Atamalar Gerçekleşti

 

Sanofi’de Avrasya Bölgesi olarak konumlandırılan Türkiye ve Rusya’nın yanı sıra Belarus, Azerbaycan, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Tacikistan, Türkmenistan, Özbekistan’ı içine alan Bağımsız Devletler Topluluğu ve Ürdün, Lübnan, Irak, Suriye ve Filistin’in oluşturduğu Levant Bölgesi’ndeki faaliyetlerden sorumlu olacak üst düzey görev değişiklikleri açıklandı.

 

 

Orhan Eren, Avrasya Bölgesi Finans Direktörü & İlaç Finans İş Ortağı olarak atandı

Orhan Eren, İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Enformatiği bölümünden mezun olduktan sonra, kariyerine 2010 yılında bankacılık sektöründe başladı. 2015 yılında Sanofi’ye katılan Eren, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde MBA ve Boğaziçi Üniversitesi'nde Ekonomi ve Finans yüksek lisans programlarını tamamladıktan sonra, İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Finansal Ekonomi alanında doktora derecesini aldı.

Sanofi'de son olarak Türkiye, İran ve Levant Finans Direktörü olarak görev yapan Orhan Eren, yeni görevinde Avrasya Bölgesi Finans Direktörü ve İlaç Finans İş Ortağı olarak görev yapacak. Kurumsal finans, hazine, finansal analiz, rekabet analizi, yatırımcı ilişkileri, finansal risk yönetimi ve stratejik planlama gibi geniş bir yelpazede yetkinliklere sahip olan Eren, aynı zamanda 2023 yılından bu yana Sanofi'deki şirket içi kültürel dönüşüm süreçlerine de liderlik ediyor.

 

Dr. Nurdan Bulur, Avrasya Bölgesi, İlaç Medikal Direktörü & Ülke Medikal Lideri oldu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olan Dr. Nurdan Bulur, sonrasında Belçika’da Université Libre de Bruxelles (ULB)’de Diyabet ve Metabolizma alanında doktora eğitimi aldı. 2010 yılından beri Sanofi Türkiye’de medikal alanda farklı tedavi alanlarını kapsayan çeşitli kademelerde sorumluluklar üstlenen Dr. Nurdan Bulur’un, sağlık sektöründe zengin bir deneyimi bulunuyor. 

 

Dr. Nurdan Bulur, Sanofi Avrasya Bölgesi İlaç Medikal Direktörü ve Ülke Medikal Lideri olarak atandı. Özellikli Tedaviler Türkiye, İran ve Levant Medikal Direktörü rolünden önce Sanofi Güney Afrika’da Ülke Medikal Lideri olarak çalışan Dr. Bulur, Türkiye, Rusya ve Ürdün’ün de içinde bulunduğu Avrasya Bölgesi’nin medikal liderliğini yapacak. 

 

Dr. Özde Tırna, Sanofi Avrasya Bölgesi Aşılar Medikal Direktörü oldu

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2004 yılında mezun olan Dr. Özde Tırna, ilaç ve aşı sektöründe 20 yılı aşkın bir deneyime sahiptir.

 

Sanofi’de Türkiye, İran ve Levant bölgesinde aşı ekibine liderlik eden Dr. Özde Tırna’nın da sorumluluk alanı genişledi ve Sanofi Avrasya Bölgesi Aşılar Medikal Direktörü olarak atandı. 2010 yılında Medikal Müdür olarak Sanofi’ye katılan Dr. Tırna, şimdi geniş bir coğrafyada Aşı Birimi’nin medikal faaliyetlerine liderlik edecek.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
AK Parti’den 21 maddelik bomba vergi teklifi: ÖTV, KDV ve kurumlar vergisinde devrim
AK Parti’den 21 maddelik bomba vergi teklifi: ÖTV, KDV ve kurumlar vergisinde devrim
Benzin ve motorine dev zam kapıda: Depoyu doldurmanın tam zamanı
Benzin ve motorine dev zam kapıda: Depoyu doldurmanın tam zamanı
Asgari ücrette ara zam sürprizi! Temmuz’da asgari ücrete ek zam olacak mı? Bakan Işıkhan’dan flaş Temmuz açıklaması...
Asgari ücrette ara zam sürprizi! Temmuz’da asgari ücrete ek zam olacak mı? Bakan Işıkhan’dan flaş Temmuz açıklaması...
Dört dev bankadan şaşırtan hamle: 30.000 TL destek anında veriliyor
Dört dev bankadan şaşırtan hamle: 30.000 TL destek anında veriliyor
Son Haberler
MEB'den flaş cep telefonu kararı: Liselerde cep telefonuna şok yasak
MEB'den flaş cep telefonu kararı: Liselerde cep telefonuna şok yasak
Şaşırtan keşif: Elektrik faturasında devrim! O düğmeye basınca tasarruf mümkün
Şaşırtan keşif: Elektrik faturasında devrim! O düğmeye basınca...
AK Parti’den 21 maddelik bomba vergi teklifi: ÖTV, KDV ve kurumlar vergisinde devrim
AK Parti’den 21 maddelik bomba vergi teklifi: ÖTV, KDV ve kurumlar...
Damakları şenlendiren tarif:Patates püreli dana rosto tarifi... 7’den 70’e damak çatlatan lezzet
Damakları şenlendiren tarif:Patates püreli dana rosto tarifi... 7’den...
Benzin ve motorine dev zam kapıda: Depoyu doldurmanın tam zamanı
Benzin ve motorine dev zam kapıda: Depoyu doldurmanın tam zamanı
TESK enflasyon muhasebesi düzeltmesini olumlu buldu
TESK enflasyon muhasebesi düzeltmesini olumlu buldu

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.