• BIST 100

    9716,84%-1,96
  • DOLAR

    35,49% 0,21
  • EURO

    36,26% -0,16
  • GRAM ALTIN

    3045,95% -0,60
  • Ç. ALTIN

    4885,42% -0,08

Tamer Karadağlı'nın sözlerine tepki yağıyor

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Aman Çocuklar Duymasın'ın 'Taş Fırın Erkeği' Tamer Karadağlı, Antalya'da beton duvara tosladı.

Politika 29.03.2024 20:27:28
Tamer Karadağlı'nın sözlerine tepki yağıyor

Tamer Karadağlı'nın sözlerine tepki yağıyor

Seçimlerde, AKP'yi kıyıdan köşeden desteklemeye çalışırken, bir çuval inciri berbat eden Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın sosyal medya mesajına tepkiler yağıyor. AK Parti'nin seçim çalışmalarına katılmak için Antalya'ya gelen Tamer Karadağlı, kendi kurumunu da ilgilendiren sahneyi, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğunu düşünerek yaptığı açıklamaya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten yanıt geldi. Böcek, 'Birilerini seçim telaşı sarmış' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan Tamer Karadağlı, Bakanlığa bağlı sahneyi Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait sanmış, bakımsızlığını eleştirmişti. Son olarak Karadağlı'ya Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'ten yanıt geldi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, seçime 2 gün kala Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı’nın Antalya’ya gelip Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin bakımsızlığını videoya çekerek sosyal medyada yayınlaması ve Büyükşehir Belediyesi’ni suçlaması üzerine açıklama yaptı. 

Başkan Böcek, Karadağlı’nın bakımsızlıktan şikayet ettiği ve “rezalet” diye tanımladığı binanın bakım, onarım, tamirat ve işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın uhdesinde olduğunu söyledi.

'BİRİLERİNİ SEÇİM TELAŞI SARMIŞ'

Başkan Böcek, konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:


“Seçime 2 gün kala görüyorum ki birilerini seçim telaşı iyice sarmış. Genel Müdürleri Tamer Karadağlı’yı siyaset yapsın diye Antalya’ya göndermişler. Şimdi Sayın Kültür ve Turizm Bakanı’na ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürü’ne açık çağrı yapıyorum. Belediye’nin 2006 yılında Bakanlığa tahsis ettiği Haşim İşcan Kültür Merkezi Tesislerinde, onarım, bakım ve tamirat sözleşmede de açık olarak yazılı olduğu üzere bakanlığın uhdesindedir. Halkı yanıltıcı siyasi propaganda yapmak yerine bu arkadaş genel müdürlük görevini yapıyor olsaydı biliyor olması gerekirdi.” 

'ANTALYA ŞEHİR TİYATROLARI’NIN SALONLARINI GEZSİN'

Tamer Karadağlı’nın, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü bir devlet memuru olarak, seçim yasaklarının başladığı bir dönemde suç işleyerek Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne çamur atmaya çalıştığını söyleyen Başkan Böcek, 'Kendisi çok gezmek istiyorsa bizim belediyemizin Antalya Şehir Tiyatrolarının salonlarını, tesislerini, imkanlarını gezebilir. Sanata ve sanatçıya ne kadar çok önem verdiğimizi görebilir. Kendilerinin Antalya halkını cezalandırır gibi ilgilenmedikleri, bakım onarım yapmadıkları bu tesiste Antalya’ ya gelip videolarla halkı aldatmaya çalışmak, çok ucuz bir siyasi yöntemdir' diye konuştu.

'HAREM SELAMLIK HAVUZLARI DA KONUŞABİLİRİZ'

Başkan Böcek, “Tiyatroyu, operayı genel müdür isterse gelip bizimle tabii ki konuşabilir ama geldiğinde tabii destekledikleri adayın Kepez’de açtığı ve kadın erkek birlikte girilemeyen yüzme havuzlarını da konuşabiliriz kendisiyle. Biz kültür sanat çağdaşlık derken turizm şehrinde ruhsat verilemeyen tesisleri de konuşabiliriz isterse” ifadelerini kullandı.

Başkan Böcek, açıklamasını Shakespeare’in şu sözleriyle noktaladı:

“En kara günahları işletecekleri zaman şeytanlar bunu önce sevap diye yutturmaya kalkarlar.”


 


Özel ve İmamoğlu'ndan gözaltılar için sert tepki

İç hatlarda şampyon Sahiba Gökçen

Beşiktaş Belediye Başkanı ve 39 kişi gözaltına alındı

Meteoroloji 13 İLİ kar yağışı için uyardı

Köprü ve otoyol geçiş fiyatlarına zam geldi

Kalp Sağlığı İçin Haftada 2 Kez Balık Tüketin

Trafikte kulaklıkla yüksek ses müzik düşmanlaşabiliyor!

İstanbul’da Taş Plak Gecesi Yaşandı

Gübre’de Hollanda Rüzgarı

Muhalif belediyelere SGK kabus gibi çöküyor

Çocuklar yarıyıl tatilinde sanatla buluşuyor

Türk sporcular 9. Dünya Yoga Şampiyonası’nda tarih yazdı

Dakar Rallisi’nde 9. Gün Sona Erdi

Üsküdar'a Umuda Pedal çevirdiler | Yağmur fırtına durdurmadı

Çukur'un kahvesinde trans birey cinayeti

Kargo iadesi artık yok | Sipariş vermeden iyi düşünün

İBB Evlilik Desteği yardımını 30 bin TL'ye çıkardı

İşsiz gençler müjde | İBB, bin 532 memur alacak

İlçe müftüsü, 12 yaşındaki öğrenciyi taciz etmiş

TAV Havalimanları 25 yaşında!

Özel okulda cinsel istismar iddiasına şikayet yağdı

Dervişoğlu Sinan Ateş'in vurulduğu yerden seslendi

Dilan Polat'ın sahiplendiği köpek geri alındı

Rize'de PTT Başmüdürlüğü'ne silahlı saldırı, iki kişi can verdi

Prof. Dr. Nevzat Tarhan: Öfke için itfaiyeci modeli!

Mobil Pazarlama Dünyasıda Veriye Dayalı Pazarlamanın Gücü

Mansur Yavaş'a kara propaganda kumpası

İnşaatta dönüşümün anahtarı: Hız ve verimlilik

T10X elektrikli araç ve SUV segmentinin lideri oldu

Ofis masalarında klozetten daha fazla bakteri var!

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 18 16 0 2 30 50
2.Fenerbahçe 18 13 2 3 27 42
3.Samsunspor 18 11 4 3 14 36
4.Göztepe 18 9 5 4 14 31
5.Eyüpspor 18 8 4 6 10 30
6.Beşiktaş 18 8 4 6 8 30
7.İstanbul Başakşehir 18 7 6 5 4 26
8.Gazişehir Gaziantep 18 7 7 4 -1 25
9.Rizespor 18 7 8 3 -8 24
10.Trabzonspor 18 5 6 7 6 22
11.Alanyaspor 18 5 6 7 -2 22
12.Kasımpaşa 18 4 5 9 -6 21
13.Antalyaspor 18 6 9 3 -16 21
14.Sivasspor 18 5 8 5 -7 20
15.Konyaspor 18 5 8 5 -7 20
16.Kayserispor 18 3 8 7 -17 16
17.Bodrum FK 18 4 11 3 -11 15
18.Hatayspor 18 1 11 6 -15 9
19.Adana Demirspor 18 2 14 2 -23 5

YAZARLAR