• BIST 100

    9400,65%1,31
  • DOLAR

    38,75% 0,36
  • EURO

    43,79% 0,62
  • GRAM ALTIN

    4138,50% 0,85
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

Yarım asırlık yarışma | Postacılar Yürüyüşü Hakkari'de yapıldı

PTT AŞ tarafından bu yıl 52'ncisi düzenlenen Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali, Hakkari'de gerçekleştirildi.

Spor 26.05.2024 20:52:00
Yarım asırlık yarışma | Postacılar Yürüyüşü Hakkari'de yapıldı

Yarım asırlık yarışma | Postacılar Yürüyüşü Hakkari'de yapıldı


 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren PTT AŞ, posta, kargo, bankacılık, lojistik ve e-ticaret gibi birçok sektörde müşterilerine hizmet verirken, sportif faaliyetlerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.Düzenlenen Postacı Yürüyüş Yarışması ile PTT AŞ, Türkiye'nin dört bir yanından yarışmaya katılan personeli bir araya getirerek sağlıklı yaşama vurgu yapmayı ve dayanışma ruhunu ön plana çıkarmayı amaçlıyor.

84 SPORCU DERECEYE GİREBİLMEK VE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDEBİLMEK İÇİN TER DÖKTÜ

PTT AŞ tarafından düzenlenen geleneksel 52. Postacı Yürüyüş Yarışması'nın final etkinliği büyük bir coşkuyla tamamlanarak ülkemizi Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması'nda temsil edecek yarışmacılar belirlendi. Etkinliğe Hakkari Valisi Ali Çelik, PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten ile birlikte Hakkari ilinin yöneticileri katılım sağladı. 

Postacı Yürüyüş Yarışması finali öncesinde açılış töreninde konuşma yapan Hakkari Valisi Ali Çelik, böylesine güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Vali Çelik konuşmasının devamında “Ülkemizin dört yanından yaklaşık 500 sporcumuzun katıldığı yarışmaların sonunda 84 postacımızın yer aldığı Türkiye Finali yarışı için Hakkari’miz tercih edildi. Bu anlamda PTT’mize, Sayın Genel Müdürümüz Hakan Gülten’e ve onun şahsında tüm PTT Ailesine ilimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Final etkinliğinde PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, yarışmacılara ve katılımcılara PTT AŞ’nin posta, kargo, lojistik, e-ticaret gibi bulunduğu birçok sektördeki önemli rolünü ve posta sektöründeki çalışanların önemini vurguladığı ve yarışmacılara başarılar dilediği bir konuşma yaptı. Hakan Gülten, posta çalışanlarının bir araya gelip spor ve rekabet ruhunu yaşadıkları Postacı Yürüyüş Yarışması’nın her yıl daha da büyüyerek devam edeceğini belirttiği konuşmasında; Çalışma arkadaşlarımız arasında sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi, motivasyonun artırılması ve personelimize sportmenlik ruhunun kazandırılması amacıyla 7 bölgede düzenlenen yarışmalarda başarılı olan 52 erkek, 32 kadın olmak üzere toplam 84 sporcumuz; Şirketimizi ve ülkemizi 1981 yılından itibaren yer aldığımız Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması’nda temsil etmek için ter dökecekler. 

Böylesine özel bir organizasyonda yarışacak olan tüm sporcularımızın yanlarında olmaktan ve onların heyecanını paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Her bir mesai arkadaşıma gösterdikleri özen ve gayretten dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum' ifadelerine yer verdi.

BALKAN ÜLKELERİ YARIŞMASINDA TEMSİL EDECEKLER

PTT AŞ tarafından düzenlenen Postacı Yürüyüş Yarışması’na bu yıl Türkiye genelinde 549 personel katıldı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan bölgesel elemelerin sonucunda başarılı olan 84 personel, Türkiye Finali’ne katılmaya hak kazandı. Bölgesel anlamda posta çalışanlarını bir araya getirerek sağlıklı yaşamı teşvik etmeyi ve uluslararası düzeyde dayanışmayı güçlendirmeyi amaçlayan Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması’nda yarışarak Şirketimizi ve ülkemizi uluslararası kapsamda temsil edecek 8 yarışmacı belirlendi.

52. Postacı Yürüyüş Yarışması’nın ödül töreni kapsamında bir konuşma gerçekleştiren PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten; ¨Binlerce yıllık kadim geçmişi, tarihi ve doğal güzellikleri ile kendisine hayran bırakan Hakkari’de gerçekleştirdiğimiz yarışmalar kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışmalarında yer almak, Şirketimizi ve ülkemizi yurt dışında temsil etmek isteyen kadın ve erkek sporcularımız fairplay çerçevesinde yarışları tamamladılar. İlk anından son saniyesine kadar heyecanın hiç azalmadığı yarışlarda ter döken tüm mesai arkadaşlarımı, göstermiş oldukları emek ve mücadele için yürekten tebrik ediyorum. Sözlerimi noktalarken böylesine güzel bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize, etkinliğimizin gerçekleşmesine büyük destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese biz kez daha teşekkürlerimi sunuyorum¨ ifadelerini kullandı.

Hakkari'de düzenlenen final yarışmasında kadınlarda ve erkeklerde dereceye giren sporculara ödülleri verildi.  Erkeklerde Aksaray PTT Başmüdürlüğü'nden Kadir Çolak birinci, Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü'nden Erdal Acu ikinci, Mersin PTT Başmüdürlüğü'nden Teyfik Erçetin üçüncü, İzmir PTT Başmüdürlüğü'nden Barış Çankır dördüncü ve İstanbul PTT Başmüdürlüğü'nden Erdem Vural beşinci oldu. Kadınlarda ise İzmir PTT Başmüdürlüğü'nden Gülşen Çerçi birinciliği, PTT Genel Müdürlüğü’nden Nermin Arslanoğlu ikinciliği ve Ankara PTT Başmüdürlüğü’nden Fatma Temel üçüncülüğü elde etti.

Çağlayan Topaloğlu'ndan ortalık karıştıran iddialar

Mardin Ovası için korkutan uyarı bilim insanlarından geldi

Sigorta sektörü 2025 zirvesinde buluşacak

Sofradaki Sessiz Kahraman | Gerçek Gıdanın Psikolojiye Etkisi

Gözaltına alınanların isimleri belli oldu

İBB'ye İSKİ operasyonu Sazlıdere intikamı mı?

İstanbul'da deprem | Naci Görür önemli soruya cevap verdi

İstanbul'da deprem | 6,2 için uzmanlar ne diyor?

23 Nisan kutlu olsun | Milli Karargah 105 yaşında

İstanbul Boğazı Yunus Gözlem etkinlikleri başlıyor

Tıklamadan önce düşünün

AcerPro'nun 20.Yılı Dijital Dönüşümün Mimarı

Menenjit saatler içinde ölüme neden olabiliyor!

Gençler ‘dalgalı’; kıdemli çalışanlar ‘ikinci’ ve ‘portföy’ kariyer peşinde

Bodrum Rallisi'nde heyecan dorukta

Gürültü hassasiyeti sağlığı tehdit ediyor!

Rüzgar endüstrisi 2.2 milyar dolara ulaştı

Türk doktorlardan tıp tarihinde dünyada bir ilk

Anksiyete kişinin işlevselliğini bozuyorsa önlem alınmalı!

Orzaks, Bilimin Işığında Geleceğe Yatırım Yapıyor

Sigorta Sektörünün Dijital Dönüşümünde 20 Yıllık Yolculuk Acerpro

İstanbullular Millet İftarında buluştu

Bursa'da otelde yangın faciası 2 kişi can verdi

Boykot listesi güncellendi, dev meydan mitingleri geliyor

Her Şey Çok Güzel Olacak Berkay tutuklandı

Kartalkaya faciası | Ruhsat veren müdür gözaltında

AKP'li Mücahit Birinci'ye tepki yağdı

Miting meydanlarını gölgeleyen küfürlere tepki yağıyor

TKP: Yönetici ve üyelerimiz derhal serbest bırakılmalıdır

KOBİ’ler için hassas verileri koruma rehberi

Yükleniyor

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 32 23 3 6 48 75
3.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
4.Beşiktaş 32 15 7 10 17 55
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 33 14 11 8 8 50
7.Göztepe 32 12 10 10 13 46
8.Trabzonspor 32 12 10 10 13 46
9.Kasımpaşa 32 10 9 13 -2 43
10.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
11.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 32 2 26 4 -51

YAZARLAR