• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Gündem
  • Ekonomi
  • Politika
  • Teknoloji
  • Spor
  • Dünya
  • Sağlık
  • Magazin Kitap Turizm Altın Kızların Mutfağı Advertorial CANLI MAÇ BÖLGE BİLİM-TEKNOLOJİ KÜLTÜR - SANAT İpucu Kimdir? Nedir? Ramazan Haberleri Genel Ajans SULAR NE ZAMAN GELECEK? Otomobil Eğitim DIŞ HABERLER GÜVENLİK GENEL
  • Ara
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. "Yeni Dünya Düzeninde Lojistik: Fırsatlar ve Trendler!
Ekonomi
Yayınlanma: 10 Ekim 2022 - 15:47

"Yeni Dünya Düzeninde Lojistik: Fırsatlar ve Trendler!

"Yeni Dünya Düzeninde Lojistik: Fırsatlar ve Trendler! " Zirvesi 14 Ekim 2022 tarihinde Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde, 9:30-16:00 Saatleri Arasında Gerçekleşecek.

2 dk okunma süresi
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
"Yeni Dünya Düzeninde Lojistik: Fırsatlar ve Trendler!

'Yeni Dünya Düzeninde Lojistik: Fırsatlar ve Trendler!

Berna Akyıldız Wilat Türkiye Başkanı, Prof. Dr. Zeynep Özsoy Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı ev sahipliğinde ve Denge Sende platformunun düzenleyeceği 'Yeni Dünya Düzeninde Lojistik: Fırsatlar ve Trendler! ' Zirvesi, 14 Ekim 2022 tarihinde Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde 9:30-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

NFC Türk ve Atom Lojistik ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan zirve, Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Özsoy, Wilat Türkiye Başkanı Berna Akyıldız ve Wilat Global Başkanı Gayani De Alwis’in açılış konuşmaları ile başlayacak.

Açılış Konuşmasının ardından zirve, 3 farklı panel ile devam edecek. Panellerde ‘’Pandemi Sonrası Lojistik ve Lojistikte Yeni Trendler’’, ‘’Lojistikte Yeşil Dönüşüm’’, ‘’ Karbon Ayak İzi Nasıl Hesaplanır?’’, ‘’Şirketlere Karbon Nötr Olma Konusunda Yol Haritası’’ gibi konular konuşulacak ve Hong Kong Üniversitesi’nden Shelley Zhou, TUBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitü Müdürü Prof. Dr. Burcu Özsoy ve TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Lojistik Lideri Özgün Oktar gibi isimler panellere ev sahipliği edecek.

14 Ekim Cuma günü hibrit olarak gerçekleşecek olan zirveye sektörden öne gelen isimler de katılım gösterecek.

Zirve Detayları

'Yeni Dünya Düzeninde Lojistik: Fırsatlar ve Trendler! ' Zirvesi Denge Sende tarafından, Atom Lojistik ve NFC Türk Dijital ana sponsorluğunda, Wilat ve Altınbaş Üniversitesi ev sahipliğiinde ve Peta Aerial dijital dönüşüm sponsorluğunda gerçekleşecek.

14 Ekim 2022 tarihinde Altınbaş Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesinde 9:30-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek olan zirvede, Wilat Türkiye İletişim Başkanı ve Denge Sende Platformu Kurucusu Özlem Dalga, NFCTURK Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akgün, Wilat Global Başkanı Gayani De Alwis, Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Zeynep Özsoy, Wilat Türkiye Başkanı Berna Akyıldız, Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Gürel Tekelioğlu, Lojistik Profesyoneli Cavit Uğur, Atom Lojistik Satış ve Pazarlama Müdürü Esra Özay, Wilat Kapasite Geliştirme Merkezi Başkanı Vicky Koo, Captonomy Proje Analisti Baran Arıcı, Pizza Lazza Ceosu Esra Kıvrak, TUBİTAK Kutup Arştırmaları Enstitü Müdürü Prof. Dr. Burcu Özsoy, Deniz Hukuku Derneği Başkan Yardımcısı, CMI Polar Shipping WG-Üyesi Didem Light, TÜBİTAK Polar Araştırma Enstitüsü Lojistik Lideri Özgün Oktar ve Hong Kong Üniversitesi Bilim ve Teknoloji’den Dr. Shelley Zhou konuşmacı olarak yerlerini alacaklar.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Poliüretan Endüstrisinin Geleceği İstanbul’da Şekilleniyor
Poliüretan Endüstrisinin Geleceği İstanbul’da Şekilleniyor
TürkTraktör 2025 Yılı Üçüncü Çeyrek Finansal Sonuçlarını Açıkladı
TürkTraktör 2025 Yılı Üçüncü Çeyrek Finansal Sonuçlarını Açıkladı
İngiliz Başbakan TUSAŞ'ta Kaan'ı ziyaret etti
İngiliz Başbakan TUSAŞ'ta Kaan'ı ziyaret etti
Türk moda endüstrisi 2026 yılında Yeni Dünya’ya odaklanacak
Türk moda endüstrisi 2026 yılında Yeni Dünya’ya odaklanacak
Son Haberler
Türkiye Cumhuriyeti'nin 102. yıl dönümü kutlu olsun!
Türkiye Cumhuriyeti'nin 102. yıl dönümü kutlu olsun!
Türkiye'nin AB'den kopuşun faturası ağırlaşıyor
Türkiye'nin AB'den kopuşun faturası ağırlaşıyor
Yapay zeka mı, gerçek mi?
Yapay zeka mı, gerçek mi?
Diş eti çekilmesinin en büyük sebebi diş taşı!
Diş eti çekilmesinin en büyük sebebi diş taşı!
Bitkin, çaresiz ve kullanılmış hissetmek toksik ilişkinin işareti!
Bitkin, çaresiz ve kullanılmış hissetmek toksik ilişkinin işareti!
Çocuklar neden yalan söyler?
Çocuklar neden yalan söyler?

Ana Sayfa
Gündem
Ekonomi
Politika
Teknoloji
Spor
Dünya
Sağlık
Magazin
Kitap
Turizm
Altın Kızların Mutfağı
Advertorial
CANLI MAÇ
BÖLGE
BİLİM-TEKNOLOJİ
KÜLTÜR - SANAT
İpucu
Kimdir?
Nedir?
Ramazan Haberleri
Genel
Ajans
SULAR NE ZAMAN GELECEK?
Otomobil
Eğitim
DIŞ HABERLER
GÜVENLİK
GENEL
Günün Haberleri
Arşiv
Hava Durumu
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Genel
  • Gündem
  • Politika
  • Sağlık
  • Spor
  • Teknoloji
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Hava Durumu

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.