Kiraz, Domates ve biber ile güzellik maskesi

Yaz maskesi nasıl yapılır? Kiraz, Domates ve biber ile güzellik maskesi, Likoben hangi meyve ve sebzelerde bulunur?

16 Nisan 2014 Çarşamba 18:22
Kiraz, Domates ve biber ile güzellik maskesi






Yaz Maskesi nasıl yapılır? Kiraz, Domates ve biber ile güzellik maskesi

Sağlıklık ve güzel bir cilde doğal yollarla sahip olmanın bir en kısa yolu. Üstelik sebzelerimiz meyvelerimiz de kırmızı.
Güzel bir cilde sahip olmanın en önemli püf noktası sağlıklı beslenmek.  Zengin likopen içeriğine sahip olan kırmızı biber domates çilek kiraz gibi kırmızı meyveler cildimizin en iyi dostu olduğunu unutmayalım. Bu meyvelerle yapılan bakımlar cildimizi güneşin zararlı ışınlarından koruduğunu aklımızdan çıkarmayalım.


YAZ MASKESİNİ ŞİMDİDEN HAZIRLAYALIM
Yaz aylarına girmeye başladığımız bu günlerde daha sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmak istiyorsanız işte size kolay bir tarif
1 orta bot domates 1 yemek kaşığı yulaf unu 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı bal 1 cay kaşığı papatya yağı...
Domatesleri rendeleyip 2 dakika pişirin sonra diğer malzemeleri pişirmiş olduğunuz bu domatesin içine karıştırıp maske haline getirin göz hariç tüm yüz ve boyun bölgenize uygulayın.  15-20 dakika bekledikten sonra ılık su ile hafifce cildizi ovalayarak yıkayın. Yaz maskemiz bir kaç kez tekrarladıktan sonra etkisini mevsim boyunca gösterecektir..

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.