Buket Elbeyoğlu kimdir?

Kişisel Gelişim Uzmanı Buket Elbeyoğlu “Söyle Kendine” ve “Duygulara Teslim Ol-Ma” adlı kitapları yayınlanmış hipnoz, hipnoterapi, EFT, Matrix EFT, reiki master, regresyon, koçluk, NLP ve access bars, enerji ve frekans dengeleme uzmanıdır.

06 Temmuz 2020 Pazartesi 13:38
Buket Elbeyoğlu kimdir?






Buket Elbeyoğlu kimdir?

 Üsküdar Kız Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü’nden “biyolog” olarak mezun oldu.

Bir süre biyoloji öğretmenliği yaptı, sonrasında bir sağlık grubunda işletme müdürü olarak çalıştı. İş hayatını sürdürürken bir yandan da Azerbaycanlı bir doktordan biyoenerji eğitimi aldı.

Kazakistan’ın Almaata şehrinde dünyaca tanınmış Rus Dr. Lidya İvanovna’nın alternatif tıp alanında çok geniş kapsamlı bire bir eğitimlerine ve çalışmalarına katıldı.

Devamında sosyal psikoloji alanında yüksek lisans yaparken hipnoz, hipnoterapi, EFT, Matrix EFT, reiki master, regresyon, koçluk, NLP ve access bars, enerji ve frekans dengeleme alanlarındaki eğitimlerini tamamladı.

Halen regresyon başta olmak üzere bilinçaltı, biyoenerji, enerji dengeleme, kişisel gelişim ve ruhsal arınma yöntemlerinde eğitim ve uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Söyle Kendine” ve “Duygulara Teslim Ol-Ma” isimli iki kitabı yayınlanmıştır.

Son Güncelleme: 06.07.2020 13:43
Anahtar Kelimeler:
Buket Elbeyoğlu Kimdir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.