Bavul görücüye yoğun ilgi ile çıktı

Senaryosunu Sam Bobrick’in yazdığı usta yönetmen Levent Tülek’in uyarlayıp yönettiği “Bavul”, İstanbul Artı Sahne’de gala yaptı.

27 Aralık 2018 Perşembe 01:49
Bavul görücüye yoğun ilgi ile çıktı






Bavul görücüye yoğun ilgi ile çıktı


Karart Kültür Sanat Yapımın bu yıl sezondaki oyunun oyuncu kadrosunda sahnelerin usta isimlerinden Bekir Aksoy, Çiçek Dilligil, Mert Asutay ve Yasemin Hadivent yer alıyor. “Bavul” tiyatro oyunu, son derece zıt iki insanın çılgın, delice ve kahkaha dolu karşılaşmalarını konu alıyor. Çaresiz ve huysuz bir adamın bavulunun havaalanında yalnız ve meraklı bir kadının bavulu ile karışması ile başlayan hikaye tuhaf ve komik olayların birbirini kovalamaya başlamasıyla devam ediyor.

Yapımcılığını Karart Kültür Sanat tarafından Osman Genç’in üstlendiği “Bavul” adlı oyunu izleyenler arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Rıdvan Duran, Nevra Serezli, Ece Vahapoğlu, Deniz Arcak, Gökhan Türkmen, Şennur Nogaylar, Uğurkan Erez, Ayşe Erbulak, Olcayta Ahmet Tuğsuz, Duygu Koçak, Çilem Duman ve bir çok dizi - sinema oyuncusu, sanatçılar ve basın mensupları vardı.

Gala öncesinde konuşan oyunun yönetmeni Levent Tülek, böyle bir ekiple ve ustalarla çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken oyun hakkında şunları söyledi: ‘Oyun, insan ilişkilerini, aşkları, sevgileri, yalnızlıkları doğru insan-yanlış insan tartışmasını ve günümüz insanının mutluluktan ne anladığını esprili ve renkli bir biçimde anlatan çılgın, delidolu bir oyun.’ Karart Kültür Sanat'ın yapımcılığındaki Bavul adlı oyun bu yıl Türkiye'nin birçok ilinde görücüye çıkacak. Tüm ayrıntıları ve turne takvimini Karart Kültür Sanat sosyal medya hesaplarından takip etmek mümkün. 

Son Güncelleme: 26.12.2018 22:54
Anahtar Kelimeler:
Bavul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.