Dünyanın İlk Ve Tek Gerçek Yoga Kitabı: Yoga Nedir Ne Değildir?

Akif Manaf'ın hazırladığı dünyanın ilk ve tek gerçek yoga kitabı Yoga Nedir Ne Değildir? genişletilmiş 7. baskısı çıktı.

20 Mayıs 2018 Pazar 16:33
Dünyanın İlk Ve Tek Gerçek Yoga Kitabı: Yoga Nedir Ne Değildir?







Dünyanın İlk Ve Tek Gerçek Yoga Kitabı: Yoga Nedir Ne Değildir?


Akif Manaf’ın YOGA NEDİR? NE DEĞİLDİR? eserinin genişletilmiş 7. baskısı yayınlandı.

Akif Manaf’ın gerçek Yoga bilgilerini kaynağından geldiği gibi aktardığı Yoga Nedir? Ne Değildir? başyapıtı, genişletilmiş 7. baskısı ile tüm Yoga, sağlık ve doğal yaşam meraklıları ile buluştu. Eser, günümüzde alakasız unsurlarla harmanlanarak, değiştirilerek sunulmaya çalışılan Yoga İlmini, tüm dünyaya ait olan saf, orijinal, yalın, gerçek hali ile sunuyor. 

Yazar, Yoga yolunda 50 yıldan fazla bir sürede elde ettiği tecrübeleri bu şaheserde paylaşıyor. İnsan hayatının tüm boyutlarını olumlu yönde geliştiren Yoga Sistemi’nin yüz binlerce yıldır neden insanoğlunun ilgisini çektiğini ve uygulandığını anlatıyor.

Yogayı sadece bir kez duymuş olanlardan, hayat biçimi edinmiş kişilere dek herkese yönelik, günümüzde başka hiçbir kaynakta  rastlanamayacak kadar saf ve gerçek bilgiler ile donanmış bu başeser, Yoga ile ilgilenen herkesin vazgeçemeyeceği, nesilden nesile aktarılacak benzersiz bir kaynak niteliğindedir.

Yoganın evrensel dilini, tüm sadeliğini ve zenginliğini bilimsel bakış açısı ile anlatan kitabı mutlaka okuyun.

Kitaplarında insani değerleri evrensel bakış açısıyla aktaran, 54 eşsiz eserin ünlü yazarı Akif Manaf’ın eserleri, aynı zamanda tüm dünya dillerine de çevrilmektedir. 

Kitap sipariş ve bilgi:
elcinerener@gmail.com
0532 284 17 90 / 0212 243 96 42 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.