Güneşi Beklerken Simitçi'nin çekimleri tamamlandı

Başrollerinde başta Tolga Güleç ve Gürbey İleri olmak üzere Ece Gökçen, İlke Al, Emine Umar ve Bülent Alkış'ın yer aldığı 'Güneşi Beklerken Simitçi' filminin çekimleri tamamlandı. 

22 Kasım 2022 Salı 22:38
Güneşi Beklerken Simitçi'nin çekimleri tamamlandı






Güneşi Beklerken Simitçi'nin çekimleri tamamlandı

Gazeteci-Yazar Avni Özgürel'in senaryosunu kaleme aldığı, Serkan Özarslan'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu, TFT Televizyon Film Yapım tarafından yapılan, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan drama türündeki proje, 2023'ün ilk aylarında vizyona girecek. 

RK Film Yapım'ın uygulayıcı yapımcılığını üstlendiği film; 12 Eylül'ün hemen ardından masum bir simitçinin  dramatik hikayesini anlatıyor. Suçu sadece simit satmak olan bir vatandaşın hikayesi olan proje; 12 Eylül sonrası gelişen olayları konu edinirken, 80'li yılların dönemine daha önce bakılmayan bir bakış açısından bakan, toplumsal yaşamının merkezinde insan öykülerinin  etrafında gelişen bir durumun hikayesini sunuyor.
 

Son Güncelleme: 23.11.2022 00:59
Anahtar Kelimeler:
FilmSon Filmler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.