Kavuk yeni sahibi Rasim Öztekin'e devredilecek

Türk Sinema ve Tiyatrosu'nun yaşayan efsanesi Münir Özkul'dan devraldığı kavuğu Ferhan Şensoy bu akşam 20.00'de Rasim Öztekin'e devredecek..

12 Mayıs 2016 Perşembe 15:27
Kavuk yeni sahibi Rasim Öztekin'e devredilecek






Türk tiyatrosunun gelenekselleşen ve çok önemli sembolü olan 'kavuğun' devir teslim günü bu akşam. Ferhan Şensoy, bir başka usta Münir Özkul'dan devraldığı kavuğu, bu akşam Ses Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek törenle Rasim Öztekin'e devredecek.

Rasim Öztekin kimdir?

Rasim Öztekin 14 Ocak 1959’da İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu. İstanbul'daki Galatasaray Lisesi'nin ardından İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu’ndan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu, ve Kadıköy Halk eğitim ve Nöbetçi Tiyatro’ da amatör çalışmalarla edindi. Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda profesyonel tiyatro sanatçılığına başladı.

1992 - 1995 yılları arasında televizyonlarda şov programları yaptı. 1994 yılında Gani Müjde ve Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı “2071’ de Türkiye” adlı müzikali sahneye koyup oynadı. Tiyatronun yanı sıra, sinema ve dizi filmlerde de rol alan Öztekin, TRT'ye program metin yazarlığı ve bir dönem Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yaptığı gibi, kendi web sayfasında çeşitli konularda yazılar yazmaktadır.
Son Güncelleme: 12.05.2016 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.