Konyaaltı'ndan yine jazz sesleri yükselecek

Konyaaltı Jazz Günleri 16 Eylül Cumartesi günü Türkiye'nin duayen caz solistlerinden ve müzisyenlerinden Ayşegül Yeşilnil & Nezih Yeşilnil konseri ile başlayacak.

07 Eylül 2023 Perşembe 02:02
Konyaaltı'ndan yine jazz sesleri yükselecek






Konyaaltı'ndan Yine Jazz Sesleri Yükselecek... 



Konyaaltı Belediyesi ev sahipliğinde ve Atölye Kültür Sanat organizasyonu ile bu yıl ikincisi yapılacak Konyaaltı Jazz Günleri 16 Eylül Cumartesi günü Türkiye'nin duayen caz solistlerinden ve müzisyenlerinden Ayşegül Yeşilnil & Nezih Yeşilnil konseri ile başlayacak.





Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve Antalya'da yaşayan tüm müzikseverler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Konyaaltı Jazz Günleri bu yıl da birbirinden önemli jazz müzisyenlerini Konyaaltı Hayat Park'ta ağırlayacak. 





"Parkta Jazz" sloganı ile 2022 yılında başlayan festival bu yıl 16 Eylül'de Ayşegül Yeşilnil & Nezih Yeşilnil konseri ile açılışını yaptıktan sonra, sırası ile 23 Eylül Cumartesi günü genç neslin başarılı caz solisti Elif Çağlar Band ile devam edecek. Daha sonra 30 Eylül günü geniş yerli ve yabancı repertuarı ile Seran Bilgi'yi seyircisi ile buluşturacak olan Konyaaltı Jazz Günleri, final konserini 7 Ekim Cumartesi günü caz müziğin usta isimleri Ece Göksu &  İmer Demirer konseri ile sonlandıracak. 



2. Konyaaltı Jazz Günleri'nde tüm etkinlikler ücretsiz olarak gerçekleşecek.

 

Anahtar Kelimeler:
KonyaaltıJazz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.