Ödül Rekortmeni Oyun Akasya'da Izleyici Ile Buluştu

Joko'nun Doğum Günü Akasya Kültür Sanat sahnesinde izleyiciyle buluşuyor.

19 Mayıs 2018 Cumartesi 12:18
Ödül Rekortmeni Oyun Akasya'da Izleyici Ile Buluştu






Ödül Rekortmeni Oyun Akasya'da Izleyici Ile Buluştu


Akasya Kültür Sanat, sahnesini son olarak Türk Tiyatrosu'nun ödül rekortmeni oyunlarından . 'Joko'nun Doğum Günü' ile açtı. Biletleri günler önceden tükenen oyunun yönetmeni Ersin Umut Güler, 'Fiziksel eforu en yüksek oyun ile seyirciyi buluştuyoruz. Ortak tepki, oyunu izlerken biz yorulduk şeklinde. Farklı sınıflardan izleyiciler salondan ayrılırken aslında bu hayatta ben de Yoko'yum hislerini taşıyor. Sürreal bir oyunda hem sistem hem de özellerinde kimleri sırtlarında taşıdıkları ile yüzleşiyorlar' dedi.

OYUNUN KONUSU 

Concordia otelinde bir kongre düzenlenmekte, kongreciler bu kongreye katılmak için Joko’nun yaşadığı şehre akın etmektedir.  Joko, bir sabah atık deposundaki işine gitmek için uyanır, sokağa çıkar, kongrecilerle tanışır. Sonra biraz daha tanışır. Sonra biraz daha tanışır. Sonra biraz daha ...
 

Anahtar Kelimeler:
Jokonun Doğum Günü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.