Radyo Alaturka'da Beyza Koç dönemi

Özel radyolar arasında Türkçe'nin telafuz ve estetiğine verdiği önemle bilinen Radyo Alaturka, bu konuda önemli bir adım attı. Radyo Alaturka Genel Yayın Müdürlüğü'nü iletişim ve diksiyon uzmanı Beyza Koç'a teslim etti.

17 Kasım 2021 Çarşamba 00:22
Radyo Alaturka'da Beyza Koç dönemi






Radyo Alaturka'da Beyza Koç dönemi


Özel radyolar içinde güzel Türkçe kullanımına verdiği önemle bilinen Radyo Alaturka, bu konuda öncülüğü imza attı. İlk kez diksiyon ve iletişim uzmanı bir radyonun Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildi.


Milyonlarca kişinin severek dinlediği Radyo Alaturka, Türk diline, güzel Türkçe konuşulmasına verdiği önemi, bir diksiyon uzmanını Genel Yayın Müdürlüğü'ne getirerek pekiştirdi.
2020’den bu yana Radyo Alaturka’nın vekaleten Genel Yayın Yönetmenliği’ni yapan Beyza Koç, 1 Kasım’dan itibaren Asaleten Genel Yayın Yönetmenliği’ne atandı. 
Aynı zamanda iletişim ve diksiyon uzmanı olan Beyza Koç, Türk Sanat Müziği’nin en seçkin eserleriyle dinleyicilerine müzik ziyafeti yaşatan ve 91.0 frekansından yayınlanan Radyo Alaturka’da Haziran 2019’dan bu yana “Beyza Koç ile Nağmeler” isimli programını yapıyor. Dinleyicilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan program hafta içi her akşam 17:00 20:00 saatleri arasında yayınlanıyor.  

Genç meslektaşımı Beyza Koç'a başarılar dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Naci lkızılkaya 2022-01-10 10:30:54

Ankarada yaşıyorum radio alaturka yı arabamda dinlemek istiyorum bunun için frekans bilgilerini öğrenebilirmiyim lütfen