Sanatçı Serhat Soylu'dan İnsanız Biz

Sanatçı Serhat Soylu, savaş, şiddet ve kaosun mağdur ettiği mülteci çocukların dramını anlatan 'İnsanız Biz' klibi ile yaşanan acılara dikkat çekiyor.

18 Ocak 2016 Pazartesi 13:00
Sanatçı Serhat Soylu'dan İnsanız Biz






Sanatçı Serhat Soylu'dan İnsanız Biz

Sanatçı Serhat Soylu, savaş, şiddet ve kaosun mağdur ettiği mülteci çocukların dramını anlatan 'İnsanız Biz' klibi ile yaşanan acılara dikkat çekiyor.
Piyasaya ilk albümü, "İnsanız Biz" ismi ile çıkan ve klibine de aynı adı veren sanatçı Serhat Soylu klibini uzun zamandır çalışmalarıyla, yönettiği prodüksiyonlarda yönetmen koltuğunda bulunan Hira Evren Işık'la çekti.

Yönetmen duyarlılığı ile dünyada olan savaşları, şuan savaş mağdurlarını, mültecileri, geleceğimiz çocuklarımızı konu alarak yola çıkılan özellikle vurgulanan yönetmen gözünden Sanatçı Soylu'nun yakında dile pelesenk olacak siyah beyaz çekilen klibi 'İnsanız Biz' diyerek terörsüz dünya çağrısı ile birleştiriyor.

BENİM BAĞRIŞLARIM ŞARKILARIMDIR

Özel bir hayat hikayesi ile uzun zamandır müzikle beraber yaşayan Serhat Soylu ilk albümü "Insanız Biz" ile dikkatleri özellikle savaşın ortasında kalan çocuklar, Ortadoğu'da yaşananlar için çekiyor. Benim bağrışlarım, şarkılarımdır diyen Soylu kendi gibi hassas müzik insanlarının çok önemli misyonları olduğunu da dile getiriyor.

Söz ve müziği Şükrü Kekevi'ye ait olan 'İnsanız Biz' şarkısı ile sanatçının ve beraber fikir öncülüğünü üstlenen yönetmen Hira Evren Işık'la savunduğu şey; "bu dünyaya sebepsiz gelmediğimizdir". Dünyadaki acıların herkes gibi kendisinin de canını çok yaktığını ve ancak sürekli yazarak, seslendirdiği şarkılarıyla vücut bulacağını biliyor.

Özellikle ürettiği müziğin biran evvel barışa katkı sağlaması sebebi ile yola çıkan Serhat Soylu insanlığın gün geçtikçe insani özelliklerini yok sayacak hareketler içinde bulunması, çocukların seslerinin sessiz çığlıklara karıştığı, savaşlara alet olan çocuklar için bir haykırış diyor
'Insanız Biz'.

Hira Evren IŞIK Yönetmenliğinde çekilen 'Insanız Biz' albümün ilk eseri ve albüme adını vermesi sebebi henüz çok yeni. Soylu, 2016'nın ilerleyen günlerinde kendinden çok konuşturacak.
Dünyanın ve ülkemizin önemli süreçlerden geçtiği şu döneme işaret eden
Serhat Soylu, İnsanız Biz'le nefret değil sevgi dilinin yaygınlaşmasını acilen isterken bu durumun konuşulması için hayatımın sonuna kadar müzik yaparım diyor.
Aşağıdaki linkte Serhat Soylu'nun klip videosu yer almaktadır.
http://youtu.be/S7U7RiYoz48


Son Güncelleme: 18.01.2016 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.