2018’de Sevdiklerinize Ünlülerin Tasarladığı Ürünleri Hediye Edin

Lösemiyle mücadelede, özellikle çocukların meleği haline gelen LÖSEV'in açtığı dükkanlarda, bugünlerde ünlü simaların tasarladığı oyuncaklar dikkat çekiyor. Yeni yıl öncesi henüz alışveriş yapmayanlar, mutlaka uğrayın.

07 Aralık 2017 Perşembe 19:22
2018’de Sevdiklerinize Ünlülerin Tasarladığı Ürünleri Hediye Edin







2018’de Sevdiklerinize Ünlülerin Tasarladığı Ürünleri Hediye Edin

Yeni yıl yaklaşırken, çoğumuzun unuttuğu lösemili çocukları, ünlü simalar hatırladı.


Her yeni yıl, tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisi...

Herkesin yeni yıl dileği farklı. Lösemili çocuklarımızın tek dileği ise iyileşmek… Gönüllerince oynayabilmek, sevdikleri yiyecekleri yiyebilmek, yürüyebilmek, okula gidebilmek...

Bu yılbaşında sevdiklerinizi mutlu ederken, onların bu masum dileklerini de gerçekleştirebilirsiniz. İster Lösemili Çocuklarımızın Annelerinin yaptıkları binlerce el ürünlerinden, isterseniz de çok değerli sanatçılarımızın tasarımlarından birisini seçerek hem sevdiklerinizi mutlu edin, hem çocuklarımızı yaşatmanın mutluluğunu yaşayın. LSV Dükkan’da aksesuardan dekorasyona, sağlıklı gıdalardan kırtasiye ürünlerine binlerce hediyelik ürün alternatifi var.

Beren Saat, Hülya Avşar, Çağla Şıkel, Tülin Şahin, Cemil İpekçi gibi ünlü isimlerin lösemili çocuklar için tasarladığı bez bebekler; lösemili ve kanserli çocuklarımızın annelerinin ürettiği, geliri çocuklarımızın ücretsiz tedavisi için harcanan cıvıl cıvıl oyuncaklar, yılbaşı süsleri, her zevke uygun yastıklar, tasarım çantalar, magnetler, rengarenk neşeli takvimler, özel ajandalar birbirinden eğlenceli mesajlar içeren kupalar, kartpostallar, takvimler, kişiye özel tasarlanan LÖSEV sertifikaları LSV Dükkan’da. Ağzımız tatlansın diyenler için annelerimizin sevgi dolu elleriyle yaptıkları doğal çikolatalar, bisküviler ve kurabiyeler; sağlık dolu ev yapımı tarhanalar, salçalar, erişteler de sizler için özenle hazırlandı.

Bu yılbaşında bir fark yaratın!
Hediyelerinizi LSV Dükkan’dan alarak hem sevdiklerinizin hem de sağlığına kavuşmayı dileyen binlerce lösemili ve kanserli çocuğun dileklerini gerçekleştirin!

Siparişlerinizi www.lsvdukkan.com web sitesinden ya da 0312 436 34 00 dan kolayca yapabilirsiniz.
LSV Dükkan bir LÖSEV kuruluşudur.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.