58'lik Sharon Stone'dan meydan okuyan bikini pozu!

Sharon Stone 58 yaşına gelmesine karşın verdiği poz ile genç meslektaşlarını oldukça kıskandırdı. Temel İçgüdü filmi ile hafızalarda yer edinen Sharon Stone sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta "bugün çok sıcak" notunu paylaştı. 

03 Ağustos 2016 Çarşamba 16:10
58'lik Sharon Stone'dan meydan okuyan bikini pozu!






Sharon Stone 58 yaşına gelmesine rağmen kusursuz fiziği ile genç meslektaşlarına taş çıkarttı. Oynadığı filmler ile üne kovuşan Sharon Stone'un bu paylaşımı sosyal medyada olay oldu.  Altın Küre ve Emmy ödüllü usta oyuncu Sharon Stone 58 yaşına rağmen verdiği havuz pozuyla yıllara adeta meydan okudu.

Los Angeles'ta tatil yapan Stone, yüzme havuzunda çektirdiği pozunu 'Bugün çok sıcak notuyla birlikte' Instagram sayfasından takipçileriyle paylaştı. 60'ına merdiven dayayan Sharon Stone'un fiziği 20'li yaşlardaki meslektaşlarına taş çıkarttı.

Geçen yıllara rağmen görüntüsünden ödün vermeyen Stone, 34 yaşındayken Temel İçgüdü filmiyle şöhreti yakalamıştı. 10 binden fazla beğeni alan ünlü oyuncunun pozuna birçok yorum geldi. Stone, bu pozuyla aynı zamanda 2016 yazına da damgasını vurdu.

SHARON STONE KİMDİR?
Temel İçgüdü sayesinde bütün dünya tarafından tanınan Amerika'lı sinema oyuncusu. Casino'daki rolü ile Altın Küre ödülü kazanmış olan Stone, Playboydergisi tarafından 20. yy'ın en seksi 25 kadınından birisi olarak gösterilmiştir.
Sharon Yvonne Stone, 10 Mart 1957 tarihinde, Dorothy ve Joseph Stone çiftinin dört çocuğundan ikincisi olarak, Meadville,Pennsylvania, A.B.D.'de dünyaya geldi. 1975 yılında, Saegertown Lisesi'nden mezun oldu ve henüz 16 yaşındaykenEdinboro Üniversitesi'ne kaydoldu.

Üniversitede okuduğu sırada geçimini sağlamk için Mc Donalds'da kasiyer olarak çalışan Stone'un talihi, 1975 yılında katıldığı Miss Pennsylvania güzellik yarışmasını kazanması ile değişti.

Miss Pennsylvania'yı kazanmasının ardından modellik ve reklam oyunculuğu yapan Stone, model olarak kariyerine devam etmek için üniversiteden ayrıldı veNew Jersey'e yerleşti. Burger King, Maybelline gibi pek çok markanın .T.V. deki yüzü olan ünlü oyuncu, Ford Modellik Ajansı'na kaydolarak modellik kariyerini ilerletti

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.