Ajda Pekkan playback yapınca hayranlarını kızdırdı

Harbiye Açıkhava'daki konserine 1 saat geç çıkan, playback yapan Ajda Pekkan hayranlarını kızdırdı. İşte o gecenin detayları

03 Ağustos 2014 Pazar 12:57
Ajda Pekkan playback yapınca hayranlarını kızdırdı






Ajda Pekkan playback yapınca hayranlarını kızdırdı

Süper Star Ajda Pekkan, Harbiye Açık Hava Konseri sırasında hem geç çıktı, hem de playback yapınca hayranlarını kızdırdı

Ajda Pekkan Harbiye Açıkhava'da verdiği konserde playback yaparak hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Harbiye Açıkhava'da Ajda Pekkan sahne aldı. Yoğun ilginin olduğu konserde gelen konuklar hayal kırıklığına uğradı. Şarkıların hemen hemen yarısında playback yapan Pekkan konsere de bir saat geç çıktı. Tüm konukların alkışlı ve ıslıklı protestosuna maruz kaldı. Geç kalma nedeni ise Pekkan'ın kuaförde yaşadığı sorundan kaynaklı olduğu söylendi. Konserde öne çıkan ise Ajda Pekkan'ın dövmeleri oldu. Konsere yedinci şarkıdan sonra ara veren Pekkan kostümünü değiştirip yaklaşık 35 dakika sonra sahneye geri döndü.

50 BİN LİRALIK ÖZEL KOSTÜMLE GELDİ AMA

Konser boyunca sahne şovlarına dansçıların eşlik ettiği Ajda Pekkan, ayak bileğinden başlayan ve tüm bacağını kaplayan dövmesi ile yine tüm bakışları üzerinde topladı. Çıplak ayakla sahne alan Süperstar’ın dövmesini sergilediği derin bacak dekoltesi, sahne şovları ve dansları izleyicileri büyüledi.


Konserinin ikinci yarısında kovboy çizmeleri üzerinde beyaz şort tulumla sahne alan Süperstar, bacağında ve omuzunda yer alan dövmelerini bir kez daha vurgularken, şarkıları ve sahne şovları ile Açıkhava’yı inletti! Seyircilerin yerinde oturmadığı ve sürekli dans ettiği konserde 3 Ağustos’ta sahne alacak Sertab Erener’de izleyiciler arasındaydı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.