Aleyna Tilki'nin memleket aşkı: Seydişehir'e ziyarete geldi

Şarkıcı Aleyna Tilki, yakın akrabalarını ziyaret etmek için geldiği memleketi Seydişehir'de hayranlarının ilgi odağı oldu. Aleyna "Babaannemi ve yakınlarımı çok seviyorum onlar için geldim" dedi.

10 Kasım 2018 Cumartesi 21:40
Aleyna Tilki'nin memleket aşkı: Seydişehir'e ziyarete geldi






Aleyna Tilki'nin memleket aşkı: Seydişehir'e ziyarete geldi


Geçtiğimiz yıl, önce amcasının düğünü, ardından bir halk konseri için Seydişehir'e gelen Aleyna Tilki, bu kez babaannesini ziyaret için gittiği ilçede sokaklarda tur attı.


Babasının memleketi olan Konya'nın Seydişehir ilçesinde çocukluğunu geçiren Aleyna Tilki, sık sık yakınlarını ziyaret ederek vefa örneği sergiledi. Aleyna Tilki'yi, memleketi Konya Seydişehir sokaklarında gören hayranları onu yalnız bırakmadı.

Memleketi Seydişehir'e gelen şarkıcı Aleyna Tilki'yi kent merkezinde gören hayranları, şarkıcıyla fotoğraf çektirdi. Bir kuyumcudan çıkarken görülen Aleyna Tilki, Seydişehir'e yakınlarını ziyaret etmeye geldiğini belirterek, "Babaannemin, annesi ve babası burada yaşıyor onları ziyarete geldim. Şimdi kuyumcuda altınlara falan bakıyorum. Sık sık Seydişehir'e geliyorum. Konya'da Mevlana Müzesi'ni ziyaret ediyorum"dedi.  

Son Güncelleme: 11.11.2018 06:43
Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.