Aleyna Tilki "Pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok"

Aleyna Tilki sevimli bir yapısının olmadığını söyledi.

25 Mayıs 2018 Cuma 08:44
Aleyna Tilki "Pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok"






Aleyna Tilki "Pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok"

   Aleyna Tilki sevimli bir yapısının olmadığını söyledi.Genç şarkıcı Aleyna Tilki 2. kez kapak kızı oldu. Her şeyin sahnede görüldüğü gibi olmadığını belirten Tilki, "Normalde beni sahnede gördüğünüz kadar pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok. Hatta uzaktan bakıldığında ilk başta soğuk bile görünebiliyorum" ifadelerini kullandı.18 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'nin Miss Vogue Türkiye'ye dergisine şunları söyledi: Hayalimde daha alternatif bir şeyler yapmak vardı. Çoğunlukla rock, cazz ve opera söylüyordum."

   "Cevapsız Çınlama'ya kadar hiç pop söylemedim. Şarkıyı duyunca yerine oturan doğru olan bir şey hissettim. Bunda Emrah Karaduman'ın da etkisi var. Böylesi daha renkli ve eğlenceli oldu."

   "Aslında ben sanatın profesyonel ortamlarda yapılmasını savunmayan biriydim. Böylelikle kendi adıma da daha özgür olabileceğimi düşünüyordum ancak bir noktada başka bir meslek sahibi olmak istemediğimi fark ettim."

   "Sahnede olmaktan çok büyük keyif alıyordum ve beni etrafımdakilerden ayıran bir ruh olduğunu hissediyordum. Bunu üstünlük olarak değil bir özellik olarak söylüyorum."

   "Aleyna Tilki olmanın en eğlenceli yanı olmadığım biri olabilmem. Normalde beni sahnede gördüğünüz kadar pembe, tatlı, sevimli bir yapım yok. Hatta uzaktan bakıldığında ilk başta soğuk bile görünebiliyorum. "

   "Aleyna Tilki diye bir karakter var ve ben bir anda o olabiliyorum. En zor yanı bunun diğer taraflarımı gölgelemesi."

   "Eğer tüm yeteneklerim ve potansiyelimi insanlara gösterirsem karşılarında çıplak kalırım ve eleştirildiğimde bir zırhım olmaz.Bu şekilde ağır eleştirilerle karşılaştığımda siz beni değil Aleyna Tilki'yi eleştiriyorsunuz diyebiliyorum. Bu da beni bu sektörde daha güçlü kılıyor"

Posta

Anahtar Kelimeler:
Aleyna Tilki
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.