"Allahım bu nasıl güzellik"

  Manken Tuğçe Aral sosyal medya hesabından Jennifer Lopez pozu verdi.

11 Kasım 2018 Pazar 07:52
"Allahım bu nasıl güzellik"






"Allahım bu nasıl güzellik"

    Manken Tuğçe Aral sosyal medya hesabından Jennifer Lopez pozu verdi.Ünlü manken Tuğçe Aral, sosyal medya hesabından paylaştığı cüretkar fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.Instagram hesabından Jenifer Lopez'in geçtiğimiz günlerde verdiğin pozun aynısını veren Tuğçe Aral, takipçilerini mest etti.

   Tuğçe Aral'ın bir takipçisi paylaşıma, "Gerçekten müthiş bir fizik, kıyafete hayat vermişsiniz." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Allah'ım bu nasıl bir güzellik." yorumunu yaptı.Verdiği birbirinden cesur pozlarla Instagram'ı sallayan Tuğçe Aral, Türkiye'nin en uzun bacaklı unvanını korumak için bacaklarını sigortalatmıştı. 1.17 cm uzunluğundaki bacaklarına nazar değmesinden çok korkan güzel model Tuğçe Aral "Bu ara nazardan o kadar çok korkuyorum ki... Çünkü insanların çok dikkatini çekiyor. Bende önlem almak için bacaklarımı sigortalattım" şeklinde konuşmuştu.

Tuğçe Aral kimdir?

Tuğçe Aral, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.İlkokul, orta okul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamlayan Aral, Çemberlitaş Kız Lisesi Yabancı Dil bölümünü dereceyle bitirmesinin ardından Kocaeli Üniversitesinde lisans eğitimine devam etti.

Başarılı bir üniversite hayatı süresinde çeşitli kurumlarda stajyer İngilizce öğretmenliği yaparak hem iş hayatına hem de öğrenim hayatına katkı sağladı. Üniversite eğitiminin ardından bir süre daha İstanbul'da İngilizce öğretmenliği yapmaya devam etti. 2

2010 yılında bayan bacak ünvanı sonrasında çeşitli ufak çaplı defilelere çıkarak modellik kariyerine adım attı. Bu arada birçok tanınmış modacının özel tasarım defilelerinde,ünlü markaların defilelerinde ve Haute Couture defilelerde podyuma çıktı.

Profesyonel modellik kariyerine ise 2013 yılında katıldığı Best Model Of Turkey güzellik yarışması ile başladı. Yarışmayı derece ile kazanan Tuğçe Aral, Türkiye'nin Best Swimsuit'i seçildi. Yarışmanın ardından Istanbul Fashion Week defilelerinde podyuma çıktı. Yine aynı yıl Tiyatro/Diksiyon ve Sunuculuk kurslarına giderek eğitim aldı.

Son olarak 2014 yılında Miss Freedom Of Turkey yarışmasına katıldı. Yarışmada birinci seçilerek 'Kraliçe' ünvanını elde etti.

Modellik kariyeri boyunca hem yurt içi hem de yurt dışında birçok ünlü markanın katalog çekimlerinde ve defilelerinde boy gösterdi.

Tescilli güzel bugüne kadar 11 ayrı modellik ve güzellik yarışmasında Jüri üyesi olarak yer aldı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Tuğce Aral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.