Alman pilot sosyal medya fenomeni oldu

Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach sosyal medyadaki paylaşımları ile sosyal medya fenomeni oldu

25 Nisan 2018 Çarşamba 10:30
Alman pilot sosyal medya fenomeni oldu






Alman pilot sosyal medya fenomeni oldu

   Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach sosyal medyadaki paylaşımları ile sosyal medya fenomeni oldu.Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach bugüne kadar gerçekleştirdiği uçuşları tatil fırsatına çevirmeyi başaran bir isim ve çoktan sosyal medyanın yıldızı oldu.

   Münih doğumlu Alman pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach, görevi gereği bir yandan dünyayı dolaşırken bir yandan da gittiği her yerden fotoğraf ve yazı paylaşmayı ihmal etmiyor. Schneider'in instagram'da 985 bin takipçisi bulunuyor.

   Fenomen ismin 1 milyon takipçiye ulaşmasına da çok az kalmış durumda.Yaklaşık bir milyon takipçiye ulaşan pilot Madeleine Schneider-Weiffenbach'ın instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflar büyük beğeni topluyor.

   Madeleine Schneider-Weiffenbach, sırf uçuş için değil bir gezi tutkunu olarak dünyanın hem en sıcak hem de en soğuk coğrafyalarına doğru yolculuklara çıktı.

   Tropik iklimden Alplerin karlı dağlarına uzanan bir skalada dünyanı gezen fenomen isim, profilinde anlık olarak bulunduğu yeri de belirtmeyi ihmal etmiyor.

Posta 

Anahtar Kelimeler:
Alman Pilot
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.