Aşk ferman dinlemedi

Çin’de ilgimç bir olay yaşandı.Huzurevinde yaşayan 71 yaşındaki Zheng adındaki damat,gönlünü 114 yaşındaki Shuying’e kaptırdı.

20 Kasım 2016 Pazar 17:11
Aşk ferman dinlemedi







   Aşk ferman dinlemedi

Çin’de ilgimç bir olay yaşandı.Huzurevinde yaşayan 71 yaşındaki Zheng adındaki damat,gönlünü 114 yaşındaki Shuying’e kaptırdı.
   Baçu kasabasında yaşayan ve görür görmez 114 yaşındaki Zhang Shuying’e gönlünü kaptırdığını dile getiren Zheng adlı Çinli damat, bir sene boyunca, sevdiği kadını evliliğe ikna etmeye çalıştığını söyledi.Geçirdiği bir tren kazası sonucunda 50 sene önce sakat kalan Zheng, şimdiye kadar hiç kimseden görmediği ilgi ve alakayı 114 yaşındaki Zhang Shuying’den gördüğünü ifade ediyor.

Huzurevinde kalan onlarca kişinin önünde evlenen yaşlı ve mutlu çift dış basında da ilgi odağı haline geldi.
Zhang, başta kendisinden 43 yaş küçük biriyle ilişki yaşamak istemiyormuş fakat bu isteksizlik zamanla ortadan kalkmış. Hâl böyle olunca âşıklar bakımevinde yüzükleri takmış.

Evlendikten sonra açıklamalarda bulunan Zheng, “Ben eğitimsiz ve fakir bir insanım. Tren kazası, 20 yaşındayken iki ayağımı da kırdı. Böylesine mutlu bir gün görebileceğini hiç hayal etmedim.” dedi.
Son Güncelleme: 20.11.2016 17:14
Anahtar Kelimeler:
AşkÇinDamat 71 Gelin 114
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.