Atilla Taş'ın Cem Özdemir isyanı

Türk pop müziğinin gür sesi Atilla Taş, FETÖ iddialarıyla yargılandığı davada tek başına savunurken son dönemde sosyal medyada kendine yönelik eleştirilere adeta isyan etti.

21 Temmuz 2019 Pazar 23:57
Atilla Taş'ın Cem Özdemir isyanı






Atilla Taş'ın Cem Özdemir isyanı


Sahnelerin sevilen ismi, konuşmalarıyla, şarkılarıyla milyonlarca insanın gönlünde taht kuran Atilla Taş, Ekrem İmamoğlu röportajının ardından kendisini küçümseyen yorumlara sonunda isyan etti.

Atilla Taş en büyük tepkiyi ise gazeteci Cüneyt Özdemir'e gösterdi. Atilla Taş Cüneyt Özdemir'in "Atilla Taş bile, Ekrem İmamoğlu ile röportaj yaptı" sözlerine oldukça içerleyen Atilla Taş'ın sözleri binlerce takipçisinden destek yorumları aldı. 

Cüneyt Özdemir'e seslenen Atilla Taş'ın 'Bakın ben gazeteci değilim, böyle bir iddiam yok, öyle Amerikadan sallamak kolay. Sen gazetecilik yapsaydın da, ben hapis yatmak zorunda kalmazdım belkide' sözleri sosyal medyada yüzlerce kez paylaşıldı.

Son Güncelleme: 22.07.2019 00:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.