Bella Hadid'ten pembe bikini şow

Ünlü model Bella Hadid pembe bikinisi ile fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı.

24 Ekim 2018 Çarşamba 08:06
Bella Hadid'ten pembe bikini şow






Bella Hadid'ten pembe bikini şow

   Ünlü model Bella Hadid pembe bikinisi ile fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı.Deniz keyfi yaptığı anlarını sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşan ünlü model büyük beğeni aldı.ABD'li model Bella Hadid, hafta sonu deniz keyfi yaptı.Dünyaca ünlü manken Bella Hadid, deniz keyfi yaptığı anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştıSosyal medya üzerinden milyonlarca takipçisi olan ünlü ABD'li model Bella Hadid, sosyal medya hesabından deniz keyfi yaptığı anları takipçileriyle paylaştı.
    Ünlü model Bella Hadid, pembe bikiniyle verdiği pozu "Kıştan önce birkaç dakika daha D vitamini" notuyla Instagram'da paylaştı. 22 yaşındaki model, formda görüntüsü ile takipçilerinden 1,5 milyon beğeni aldı. Hadid'in bir takipçisi paylaşıma, "Kusursuz fiziği güneşi bile kıskandırır." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Her yolu deniyorum söyle bir fiziğe ulaşamıyorum. Kıskançlıktan öleceğim." yorumunu yaptı.22 yaşındaki model, formda görüntüsü ile takipçilerinden 1,5 milyon beğeni aldı.
Bella Hadid kimdir?
   Güzel model Isabella Khair “Bella” Hadid 9 Ekim 1996 yılında Los Angeles’ta dünyaya geldi. Annesi ünlü televizyoncu Yolanda Hadid babası ise şehir planlamacısı Mohammed Hadid’dir. Güzel yıldız Los Angeles’ta doğup büyüdü. Annesi  Hollandalı babası ise Filistinlidir.Kendisinden büyük öz kız kardeşi Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid var ve bir de babasından olan üç üvey kardeşi daha vardır.

   Binicilik yapmayı çok seviyor ve 2016 Rio Olimpiyatlarına katılmak istemişti ancak Laym hastalığı nedeniyle bu hayalinden vazgeçmek zorunda kaldı. 2014 yılının Sonbahar aylarında Parsons Tasarım Okulunda Fotoğrafçılık okumaya başladı ancak daha sonra IMG Models şirketiyle anlaştı ve okulu modellik kariyeri için bırakmak zorunda kaldı. Ancak modellik kariyeri bitince okula dönüp moda fotoğrafçılığı üstünde çalışmalar yapmak istiyor aynı zamana da yazmayı ve oyunculuk yapmayı da çok seviyor.

   Güzel model önce Londra, New York, Milan gibi şehirlerde düzenlenen çeşitli ünlü markaların defilelerinde podyuma çıktı. Sonrasında ise Vogue, V, Elle gibi moda dergilerinde yer aldı. Şimdi ise defilelerde yer almaya devam ediyor!

Anahtar Kelimeler:
Bella Hadid
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.