BKM Mutfak oyuncuları çapkınlık turuna çıktı

BKM Mutfak oyuncuları, Nişandaşında toplu halde eğlendikten sonra çapkınlık turunda görüntülendi.

13 Kasım 2013 Çarşamba 21:57
BKM Mutfak oyuncuları çapkınlık turuna çıktı







BKM Mutfak oyuncuları Şahin Irmak, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak, Bülent Emrah Parlak ve Murat Dalkılıç önceki gece Nişantaşı'nda bulunan Corridor adlı mekanda çapkınlık turunda yakalandı.  Aralarında Sarp Apak ve Özge Özpirinçci'nin de bulunduğu ekip, eğlenceli saatler geçirdi. Mekan içerisinde toplu halde eğlenen ekibe kadınlar da yoğun ilgi gösterdi. 

4 kadına özel ilgi gösteren BKM Mutfak oyuncuları gecenin ilerleyen saatlerinde kadınlarla birlikte eğlenmeye başladı.  Mekan çıkışında gazetecilerin olduğunu öğrenen ve arka kapıdan kaçmaya çalışan Eser Yenenler, Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak, birlikte eğlendikleri kadınlarla objektiflerin kadrajından kaçamadı.  Birlikte objektiflere yansıyan ünlü oyuncular flaşların art arda patlamasıyla bayanların yanından uzaklaşan üçlü hızlı adımlarla ilerleyerek mekandan eğlendikleri kadınlar yanından ayrıldı.  Mekan içerisinde Engin Altan Düzyatan'dan geçtiğimiz haftalarda ayrılan Özge Özpirinç'ci ünlü oyuncu Sarp Apak'la olan yakınlığı dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.