Borsacı Sevgilisine DJ hediye etti

Geçtiğimiz ay dünya çapında geniş hayran kitlesi olan ünlü DJ'lerle açılışı yapılan Vibe'nin sahibi Tuna Abbasoğlu, sevgilisinin doğum günü için ilginç bir hediye ile gündemde

02 Eylül 2021 Perşembe 07:13
Borsacı Sevgilisine DJ hediye etti






Borsacı Sevgilisine DJ hediye etti



Bomonti'de hizmet vermeye başlayan Vibe adlı mekanın sosyetik işletmecisi Tuna Abbasoğlu, borsacı sevgilisi Çiğdem Kuşçu'ya verdiği doğum günü hediyesiyle şaşırttı. 

İşletmeci, sevgilisinin hayranı olduğu İspanyol DJ David Tort'u İbiza'dan getirtip, doğum günü partisi için İstanbul'daki mekanında çıkararak, jest yaptı. Kuşçu'nun ayaklarını yerden kesen Abbasoğlu, ünlü DJ Tort ile birlikte sahne öncesi objektiflere poz verdi.

İspanyol DJ, ikiliye ve misafirlerine iki saat boyunca müzik ziyafeti çektirdi. Bu arada şarkıcı Ebru Keskin'de yakın arkadaşı olan Çiğdem Kuşçu'yu mutlu gününde yalnız bırakmadı. 

Anahtar Kelimeler:
VibeBomonti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.