"Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış."

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan sosyetik güzel Merve Sanay'ın takipçisi "Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış." yorumuyla hayranlığını dile getirdi.

06 Aralık 2018 Perşembe 09:00
"Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış."






"Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış."

      Sosyal medyadan paylaşımda bulunan sosyetik güzel Merve Sanay'ın takipçisi "Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış." yorumuyla hayranlığını dile getirdi.Merve Sanay sosyal medya paylaşımı ile takipçilerini kendine hayran bıraktı.Sosyetik güzel Merve Sanay, sosyal medya hesabından paylaştığı derin dekolteli fotoğrafıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.

   Instagram hesabından 1 milyon kişi tarafından takip edilen sosyetik güzel Merve Sanay, sosyal medya hesabından paylaştığı derin dekolteli paylaşımıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı.Instagram hesabından cesur fotoğrafını paylaşan

   Merve Sanay, takipçilerini kendine hayran bıraktı. Sanay'ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı. Sanay paylaşımına takipçileri de sessiz kalmadı.

   Merve Sanay bir takipçisi paylaşıma, "Bu ne güzellik Allah özene bezene yaratmış." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Seni görünce evdeki eşime ekmek veresim gelmiyor." yorumunu yaptı.

Haberler

Anahtar Kelimeler:
Merve Sanay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.